Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ "ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ"



 ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ, ΙΔΟΥ Ο ΥΠΕΡΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΥΡΕΡ, ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝ ΑΥΤΩ, ΤΙ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ, ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΜΕΘΟΔΕΥΟΥΝ. ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑΤΟΣ. ΔΗΛΑΔΗ ΜΙΛΑΜΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΘΕΩΡΟΥΝ, ΟΤΙ Η ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΝΤΕ ΧΙΛΙΕΤΙΕΣ ΠΙΣΩ ΑΠΙΣ ΓΕΛΑΔΕΣ ΤΙΣ ΣΤΑΥΛΙΣΜΕΝΕΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΗΛΙΟ. ΡΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΛΑΘΟΣ, ΠΟΥ ΣΑΣ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΑΠΛΑ ΚΑΝΑΠΕΔΑΚΗΔΕΣ, ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΗΟ ΑΥΤΟΙ, ΛΕΩ ΜΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΣ ΚΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;




Τρίτη, 31 Ιανουαρίου 2012

ΝΑΤΟΙΚΟ Γ' ΣΩΜΑ ΣΤΡΑΤΟΥ ΘΕΣ/ΚΗΣ ΜΕ ΤΗ ΒΟΥΛΑ ΤΟΥ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑ ΨΕΥΔΟ-ΔΡΑΓΑΖΗ "Β-Β-Β-Β" !!


ΝΑΤΟΙΚΟ Γ' ΣΩΜΑ ΣΤΡΑΤΟΥ ΘΕΣ/ΚΗΣ ΜΕ ΤΗ ΒΟΥΛΑ ΤΟΥ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑ ΨΕΥΔΟ-ΔΡΑΓΑΖΗ "Β-Β-Β-Β"!!

Ιδού το έμβλημα του Στρατηγείου του ΝΑΤΟ από τη Θεσσαλονίκη!! Γ΄ Σώματος Στρατού, στους χώρους του οποίου είναι εγκατεστημένο και έχει εισβάλει ξένος στρατός (Ιταλο-Κροατικός) με το στρατηγείο του ΝΑΤΟ.. 
ε οχι ρε μπινεδες τετοια ξεφτιλα.....με το σημα του παλαιολογου (Β-Β-Β-Β) κολλημενο για να μην ξεχναμε... 
τι να μην ξεχασουμε ρε ξεφτιλες;; την μεγαλυτερη προδοσια και προβοκάτσια με τον Ψευδο-παλαιλόγο "Βασιλιά Ιωάννη" Yohan Christiansen που ερχεται....καταγαμημενοι δοσιλογοι δεν ντρεπεστε ωρέ;
ερχετε και η δικη σας η ωρα....... 

Διότι τα ΝΑΤΟΙΚΑ ανθελληνικά εβραιοσαξονικά καθάρματα και όσοι έλληνες αξιωματικοί προδότες συνεργάζονται μαζί τους λέγοντας "εγω είμαι αξιωματικός του ΝΑΤΟ και οχι του ελληνικού στρατού" όλοι αυτοί εμπαίζουν τους έλληνες και μας κοροιδεύουν...οχι για πολύ ακόμα όμως..διότι εμείς δεν κοροιδεύουμε και δεν παίζουμε καθόλου και ο ελληνικός λαός είναι έτοιμος να τους γαμήσει όλους αυτούς και βράζει το καζάνι και έχει ξεσκεπαστεί ο ανθελληνικός προβοκατόρικος ρόλος τους!

Ιδού λοιπόν ξανά ο βρώμικος ρόλος του ΝΑΤΟικοκρατούμενου Γ'Σωματος Στρατού Θεσσαλονίκης:

Οι συναισθηματισμοί οι όψιμοι, εμετικοί, προδοτικοί, συναισθηματισμοί, προσχηματικοί συναισθηματισμοί των ως άνω νεόσκατων προδοτών νεοελληνικών καθαρμάτων, των Έψιλον, του ΛΑΟΣ, των Νεοταξιτών και των λοιπών, αδελφών GAGA και ΤΑΤΑ, περί δήθεν καημένων Ελλήνων αξιωματικών και στρατιωτών οι οποίοι θα σκοτωθούν από αυτήν την Ρωσική επίθεση, αυτόν τον συναισθηματισμό τον γράφει η ΟΕΑ στ’ αρχίδια της! Και καλεί τον Ρωσικό στρατό να σκοτώσει, ναι, αυτούς τους Έλληνες αξιωματικούς και τους στρατιώτες οι οποίοι συνεχίζουν και προδίδουν την Ελλάδα και την πλανητική ασφάλεια συμμαχόντας με τους Κινέζους τους ευρισκόμενους ως υπερ-πλανητική μασονική στοά HONG όπισθεν του ΝΑΤΟ. Και αυτούς τους Έλληνες αξιωματικούς και στρατιώτες οι οποίοι συμμαχούν με τους ανθέλληνες στρατηγούς του ΝΑΤΟ στην Ελλάδα, οι οποίοι σήμερα κατέχουν ως Ιταλική μεραρχία και Κροατική ταξιαρχία το Γ’ Σώμα Στρατού Θεσσαλονίκης έχοντας εκδιώξει από ‘κει όλους του Έλληνες αξιωματικούς και στρατιώτες, ώστε να ανοίξουν κερκόπορτα στα Ελληνικά σύνορα όταν οι στρατοί του ‘Άξονος ΒΑΣΤΡ’ (Βουλγαριάς, Αλβανίας, Σκοπίων, Τουρκίας, Ρουμανίας) επιτεθούν εναντίον της Ελλάδος εντός του 2012.
.....
...Και ώστε αυτοί οι ξένοι στρατοί εις το πρώην Ελληνικό Γ’ Σώμα Στρατού Θεσσαλονίκης να αποκόψουν την επικοινωνία μεταξύ του Β’ Σώματος Στρατού Βέροιας και του Δ’ Σώματος Στρατού Ξάνθης, ώστε αυτές οι δύο δυνάμεις να απομονοθούν και από τις ΤΑΞ.ΥΠ. (Ταξιαρχίες Υποστηρίξεως) και ΜΕ.ΥΠ. (Μεραρχίες Υποστηρίξεως), ήτοι από την ΤΑΞ.ΥΠ. Βόλου και την ΜΕ.ΥΠ. Λαμίας, ώστε αυτές οι μονάδες υποστηρίξεως να μην δυνηθούν να υποστηρίξουν με πολεμοφόδια και άλλο υλικό πολέμου ούτε το Δ’ Σώμα Στρατού Ξάνθης, το οποίο έχει προγραμματιστεί να γενοκτονηθεί από τον Τουρκικό και Βουλγαρικό στρατό, αλλά ούτε και το Β’ Σώμα Στρατού Βέροιας, το οποίο έχει προγραμματιστεί να σφαγιαστεί από τον Τουρκικό στρατό και από τον Αλβανικό στρατό και ειδικώς από τις Τουρκικές μονάδες ειδικών δυνάμεων οι οποίες έχουν μετακομίσει στην Αλβανία.

ώστε η Β.Α.Σ.Τ.Ρ να μας φτάσει μέχρι τα όρια της Λαμίας ώστε από εκεί μετά το ΝΑΤΟ από Κινέζος ανθέλληνας που όντως είναι, να το παίξει-θεατρικά "φιλέλληνας" και με ...κροκοδείλια ερπετικά δάκρυα να μας κάνει το δηλητηριώδες "δώρο" Κων/πολη με τα περαιτέρω γενοκτονικά "δώρα" του τρίτου παγκοσμίου πολέμου, και την αντεπίθεση της μογγολο-Κίνας.

ΕΔΥΕΘ: Απομάκρυνση του στρατηγείου του ΝΑΤΟ από τη Θεσσαλονίκη

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ "ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ"


  ""ΠΕΣ ΠΕΣ ΨΕΜΑΤΑ, ΚΑΤΙ ΜΕΝΕΙ", ΓΚΑΙΜΠΕΛΣ, ΚΑΙ ΕΠΙ ΤΟ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΟΤΕΡΟΝ, ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ, ΚΑΙ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. ΕΣΕΝΑ ΜΩΡΗ ΑΝΘΡΩΠΟΜΟΡΦΗ ΜΑΙΜΟΥ, ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΝΕΝΑΣ, ΝΑ ΑΠΛΩΝΕΙΣ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΣΟΥ, ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΦΤΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΠΛΩΜΑ ΣΟΥ;;; ΠΑΡΕ ΤΩΡΑ ΜΙΧΑΛΟ(ΜΑΛΑΚΟ)ΛΙΑΚΟ, ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ. ΚΑΛΑ ΒΡΕ ΑΡΧΙΣΑΤΑΝΙΣΤΗ, ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΛΗ, ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α., ΣΤΟ ΚΟΥΦΙΟ ΣΟΥ ΚΕΦΑΛΙ, ΔΕΝ ΕΜΕΙΝΕ ΤΙΠΟΤΕ;;;;;;;; ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ, ΒΡΕ ΚΑΤΑΓΑΜΗΜΕΝΕ. ΑΠΛΑ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΛΛΗΝΕΣ, Ε  Λ  Λ  Η  Ν  Ε  Σ.     ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΩΡΑ, ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΕΥΓΕΝΙΚΗ ΠΑΡΕΑ ΣΟΥ(ΓΑΔΑ, ΚΥΠ-ΕΥΠ, ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ;;;;;;). ΔΕΝ ΘΑ ΚΟΥΡΑΣΤΩ ΝΑ ΣΑΣ ΤΟ ΓΡΑΦΩ. ΟΤΑΝ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΣΑΣ ΣΤΕΝΟΧΩΡΟΥΝ, ΝΑ ΑΚΟΥΤΕ ΜΟΥΣΙΚΗ. ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ, ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ " ΑΓΑΜΟΙ ΘΥΤΑΙ", ΔΗΛΑΔΗ, ΑΝΥΠΑΝΤΡΟΙ ΘΥΤΕΣ. ΑΓΑΜΟΙΘΥΤΑΙ ΚΥΡΙΟΙ.




Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2012


Η ΜΑΣΟΝΟΚΙΝΟΥΜΕΝΗ ΠΑΤΡΙΔΟΚΑΠΗΛΗ "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ" ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΤΗΝ Ο.Ε.Α. ΩΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ: ΑΠΑΝΤΗΣΗ

ΑΠΑΝΤΗΣΙΣ:

Η Ο.Ε.Α. ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ (ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΚΙΝΑΣ 888) ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΩΣ (ΕΝΑΝΤΙΟΝ "ΒΑΣΙΛΕΑ ΙΩΑΝΝΗ 666" ΚΩΝ/ΠΟΛΗΣ).. ΤΟ ΠΙΑΣΑΤΕ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΧΑΜΗΛΟΒΑΘΜΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ;;
ΔΙΟΤΙ ΑΜΦΟΤΕΡΑ ΚΑΙ Η ΡΟΠΗ 666 ΚΑΙ Η ΡΟΠΗ 888 ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΑΓΝΙΑΚΕΣ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΡΟΠΕΣ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΦΥΛΗΣ ΩΣ "666" ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΤΡΙΝΗ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΦΥΛΗ - ΚΙΝΑ 888 ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ+ΙΣΛΑΜ..ΣΤΟΝ ΚΙΝΕΖΟΕΒΡΑΙΚΟ ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝΑ.
ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ Η "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ" ΩΣ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΑΤΡΑΠΟΥΣ, ΑΝΗΚΕΙ ΚΑΘΑΡΑ ΣΤΗ ΡΟΠΗ 666 ΩΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΡΟΠΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΤΑΥΤΙΣΕΙ ΤΟΝ ΝΕΟΠΑΓΑΝΙΣΜΟ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟ...
ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΔΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΕΝΑ ΚΑΛΠΙΚΟ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΟ ΠΡΟΣΩΠΕΙΟ ΜΕ ΜΟΝΟ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΟΠΑΔΟΥΣ ΛΟΓΩ ΟΤΙ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ..

ΙΔΟΥ Η ΑΠΟΔΕΙΞΙΣ ΠΩΣ Ο ΟΥΡΑΚΟΤΑΓΚΟΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΜΠΛΕΚΕΙ ΤΑ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΙΚΑ ΜΠΟΥΤΙΑ ΤΟΥ ΑΝΑΚΑΤΕΒΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟ ΜΕ ΤΟΝ ΘΕΟ ΠΑΝΑ - ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΓΑΝΙΣΜΟ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΡΑΓΟΜΟΡΦΟ ΣΑΤΑΝΙΚΑ ΥΠΕΡΟΧΟ ΠΑΝΑ ΣΕ ΠΟΙΗΜΑ ΤΟΥ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΕΩΣΦΟΡΟ (ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΟΝ ΣΑΤΑΝΑ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΩΝ ΔΟΓΜΑΤΩΝ):
http://epanastasi-gr.blogspot.com/2011/08/blog-post_2644.html

Η Ο.Ε.Α. ΒΕΒΑΙΑ ΑΠΟΚΑΤΕΣΤΗΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΦΥΣΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΠΑΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΟΜΟΡΦΗ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ - ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ - ΚΑΙ Ο "ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΘΕΟΣ" ΚΑΙ ΥΨΙΣΤΟΣ ΘΕΟΣ-ΦΥΣΗ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

Η ΤΡΑΓΟΜΟΡΦΗ ΜΟΡΦΗ ΤΟΥ ΠΑΝΟΣ ΕΠΙΝΟΗΘΗΚΕ ΔΟΛΙΩΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΚΑ ΨΕΥΔΟ-ΔΩΔΕΚΑΘΕΙΣΤΙΚΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΤΑΥΤΙΣΟΥΝ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑ-ΦΥΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΤΑΝΑ ΚΑΙ ΑΡΑ ΝΑ ΑΠΕΧΘΑΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΓΚΟΣΜΙΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΟΥΝ Ή ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΗΔΗ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΡΓΑ Ή ΓΡΗΓΟΡΑ.

ΙΔΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ ΔΟΓΜΑΤΑ:
"ΝΑ ΜΙΣΕΙΤΕ ΤΑ ΕΓΚΟΣΜΙΑ"
"Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΑΤΑΝΑΣ"
"ΣΦΑΞΕ ΜΕ ΑΓΑ ΜΟΥ ΝΑ ΑΓΙΑΣΩ"
ΚΛΠ..

ΙΔΟΥ Η ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΟΣ Ή ΠΑΝΤΟΣ Ή ΣΥΜ-ΠΑΝ-ΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ "ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ" ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΙΛΙΕΤΗΡΙΔΕΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗΣ ΣΚΟΤΑΔΟΚΡΑΤΙΑΣ
(ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ: Ο.Ε.Α. ΟΜΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ):

Αποκατάσταση του αρχέτυπου «Αγνώστου Θεού» η’ Πάνα η’ Πανός η’ Συμπαντικού Οργανισμού.
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/09/blog-post_7184.html

ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΦΩΣΤΗΡΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΑ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΕΡΙ "ΤΡΕΛΟΥΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α." ΓΙΑΤΙ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΑΝΤΙΦΑΤΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΠΡΑΞΕΩΝ ΚΑΙ ΘΝΗΣΙΓΕΩΝ ΣΑΤΑΝΟ-ΝΑΖΙΣΤΙΚΩΝ ΘΕΩΡΙΩΝ ΤΡΕΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΥΣ ΤΟ ΣΟΪ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΠΕΤΡΕΨΑΝ ΤΟΥΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΛΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΓΟΥΡΟΥΝΟΠΟΙΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΑ ΜΑΓΕΙΑ ΤΗΣ ΜΑΓΙΣΣΑΣ ΚΙΡΚΗΣ:

ΠΡΟΣΟΧΗ -- ΠΡΟΣΟΧΗ -- ΠΡΟΣΟΧΗ !!! : Προς αγνούς πατριώτες εγκλωβισμένους ως απλά μέλη στην Χρυσή Αυγή (GOLDEN MORGENRÖTE)
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/06/golden-morgenrote.html

ΟΛΑ ΤΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΜΕΝΑ, ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΔΕΙΛΙΑΣ ΚΑΠΟΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ΠΟΥ ΚΙΟΤΕΨΑΝ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΕΙΛΕΣ ΤΩΝ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΩΝ ΤΡΑΜΠΟΥΚΩΝ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ:

https://rapidshare.com/files/720569685/satanistiki_xrisi_augh.rar

ΡΗΤΟΡΙΚΟ ΕΡΩΤΗΜΑ:

ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Η "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ" ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΩΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΙΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΑ ΣΤΟΝ ΕΩΣΦΟΡΟ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΤΟΝ Γ. ΓΕΡΜΕΝΗ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΟΥ ΑΚΡΑΙΦΝΩΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΝΕΚΡΟΛΑΓΝΟΥ (DEATH METAL) ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ "NAER MATARON" ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΑΙΜΟΝΙΚΟΣ ΑΝΑΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΦΡΑΣΕΩΣ = "NEAR METATRON" = ΕΛΑΤΕ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟ ΘΕΟ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ ΜΕΤΑΤΡΟΝ. (=ΜΕΤΑΘΡΟΝ) = "ΜΕΤΑ ΤΟ ΘΡΟΝΟ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΣ" = ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΑΥΡΟ-ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ.

Η Ο.Ε.Α ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΛΕΣΕ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ ΣΕ ΜΟΝΟΜΑΧΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΗΝ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΜΟΝΟΜΑΧΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΑΚΟΜΑ...ΔΙΟΤΙ Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ...ΚΙΝΕΖΟ ΚΑΙ ΣΤΕΝΗ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ, ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ, ΠΟΥ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ (ΤΣΑΜΟΥΡΙΑ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ) ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ 450.000 ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ ΣΕ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΚΡΥΠΤΕΣ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ Β.Α.Σ.Τ.Ρ. (ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ - ΑΛΒΑΝΙΑ - ΣΚΟΠΙΑ - ΤΟΥΡΚΙΑ - ΡΟΥΜΑΝΙΑ)

ΡΗΤΟΡΙΚΟ ΕΡΩΤΗΜΑ:

ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Η Ο.Ε.Α. ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΟΤΑΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Ο ..."ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ", ΔΗΛΑΔΗ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΠΑΛΑΙΟ-ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ (ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΚΤΡΑΠΕΙ ΣΕ ΣΟΥΦΙΣΤΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΩΔΕΚΑΘΕΙΣΤΕΣ ΤΗΣ "M.R.A." MUDANA RELIGIO ADUNATA" 666 ΤΟΥ ΒΑΘΡΟΛΟΜΑΙΟΥ-ΒΟΘΡΟΛΥΜΑΙΟΥ ΘΕΟΣΟΦΙΣΤΗ ΜΑΣΟΝΟΥ) ... ΟΤΑΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΑΛΑΙΟ-ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΗΝ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΑΝΑΠΑΡΑΓΟΥΝ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΕΠΕΙΔΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ..;;;

Α' ΜΕΡΟΣ....
http://asimpiestos.blogspot.com/2011/07/666.html
Β' ΜΕΡΟΣ
http://asimpiestos.blogspot.com/2011/07/666_31.html

ΚΑΙ ...

http://neataksi.blogspot.com/2011/03/blog-post_9959.html

ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΓΙΑ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ NEAR METATRON THΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ (ΓΕΡΜΕΝΗΣ, ΚΛΠ)


http://youtu.be/Tg0R_AVK5Dc

Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012



  ΟΤΑΝ ΠΑΙΡΝΩ ΤΕΤΟΙΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΤΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ, ΞΥΠΝΑΕΙ ΜΕΣΑ ΜΟΥ Ο ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ(ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΕ), ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΩ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΣΜΟ, ΝΑ ΤΑ ΠΡΟΣΥΠΟΓΡΑΨΩ, ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΣΤΗΣΩ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ. ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ, ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ. ΟΣΟ ΤΟΥΣ ΓΑΜΑΣ, ΤΟΣΟ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΤΕΛΙΚΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΣΕ ΚΑΛΟ. ΝΑ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΕΙ ΤΟ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΟ ΝΕΑΝΤΕΡΝΤΑΛ, ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΟΠΛΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΓΑΜΗΣΕΙ, ΚΑΙ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΟΥΜΕ. ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ, ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ ΜΕΣΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ: " Η ΑΝΟΧΗ, ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΗ". ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΠΗΔΑΝΕ, ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ, ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΦΡΑΠΕΔΟΥΜΠΑ ΜΑΣ. ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ. ΜΑΣ ΓΑΜΑΝΕ, ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ. Η ΤΟΥΣ ΣΦΟΥΓΓΑΡΙΖΟΥΜΕ, ΣΑΝ ΛΕΚΕΔΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ, Η ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ..........




 
Σκληρό, αλλά μάλλον πηγαίο κείμενο, που θα ξυπνήσει συνειδήσεις
Άντε γαμήσου πρώτε υπουργέ γιατί είσαι ξεπουλημένος ως τα σώψυχα της σάπιας ύπαρξής σου. Πουλάς τους συνανθρώπους σου, συμπολίτες σου χωρίς κανένα ενδοιασμό οδηγώντας τη χώρα - Λαό στην καταστροφή. Όταν λες "Μη ρωτάς τι μπορεί να κάνει η χώρα σου για σένα αλλά εσύ για τη χώρα σου"  εννοείς..
"Μη ρωτάς τι μπορεί να κάνει η καρέκλα μου για σένα. Ρώτα τι μπορείς να κάνεις εσύ για την καρέκλα μου".
Άντε γαμήσου πρώην πρώτε υπουργέ που ως μαφιόζος συνεννοήθηκες με τους δυνάστες μας και με κέρδος CDS μας οδήγησες στη σφαγή. Κάθε ανάσα σου και ψέμα. "Λεφτά υπάρχουν" αντί "Θα σας πάρουμε και τις ζωές μας". "Εργασία" αντί για "Δουλειά". "Ευημερία" αντί για "Πλήρης και ολική εξαθλίωση".
Άντε γαμήσου wannabe επόμενε που θέλεις απλώς να υπηρετήσεις καλλίτερα ξένα προς το  συμφέροντα, απλώς να γράψεις και εσύ το μηδαμινή ύπαρξη στη λίστα των μηδαμινών πρωθυπουργών.
Άντε γαμήσου υπουργέ υγείας που κάνεις περικοπές σε ανθρώπινες ζωές. Αυτών που όλη τους τη ζωή (σε) πλήρωναν για να φτάσουν κάποια στιγμή προς τη δύση της ζωής τους να έχουν αξιοπρέπεια και περηφάνια για όσα έζησαν και έκαναν. Γιατί έβαλες είσοδο ενώ επί χρόνια πληρώναμε για να φτιαχτεί ότι φτιάχτηκε όσο στραβά και να φτιάχτηκε και από πάνω μας απειλείς με μακελειό. Έρχεται το μακελειό. Αυτό είναι σίγουρο.
Άντε γαμήσου υπουργέ παιδείας που φέρνεις την βλαχιά και την απαιδευσιά σου στα παιδιά μας, στο μέλλον μας. Το ξινό ύφος της αγγλοσαξονικής σου υποτέλειας που έχεις στο πρόσωπό σου θέλεις να μας περάσεις. Δεν σου αρέσει η γλώσσα της χώρας (Λαού) σου και θες επίσημη να μιλιέται η γλώσσα των αφεντάδων σου.
Άντε γαμήσου υπουργέ δικαιοσύνης που δίκαιο για σένα είναι η ζεστασιά του πλαδαρού κώλου σου (και ψυχής) σε μια υπουργική καρέκλα και γι'αυτό θα υπηρετούσες και το διάολο.
Άντε γαμήσου πρώην υπουργέ οικονομικών που ήρθες από τη Goldman Sucks για να κάνεις τη χώρα υποκατάστημα των δανειστών. Μεθόδευσες όλα τα στοιχεία του πρώην για να μας στείλεις στην γκιλοτίνα της διεθνούς τοκογλυφίας. Τόκους βάζεις τώρα το περιβάλλον που ζούμε καταργώντας μελέτες για την προστασία του, σαν να ήταν τσιφλίκι του παπού σου.
Άντε γαμήσου νυν υπουργέ οικονομικών που η μωροφιλοδοξία σου ξεχειλίζει από το τροφαντό πρόσωπό σου μέσα από τα μάτια που στάζουν μίσος και δηλητήριο. Κουνάς με αμετροέπεια τη χοντροδαχτυλάρα σου, θρεμμένη από τον Ελληνικό Λαό, για να μας φοβερίσεις ότι αν δεν αυτοκτονήσουμε θα πρέπει να μας σκοτώσουν. Εσύ που ύπουλα ξεχωρίζεις το Λαό από τη Χώρα και την ταυτίζεις με την λιγδιασμένη ύπαρξή σου στην εξουσία.
Άντε γαμήσου υπουργέ ΠΡΟστασίας ΠΟλιτικών, που αν δεν είχες το δημοκρατικό ξύλο των δυνάμεων καταστολής δεν θα είχες πια φυσική παρουσία στον τόπο (ή ακόμη και στον κόσμο) τούτο. Μπαλωμένο Παπούτση με τους νεκρούς του Σάμινα και δεν είσαι από τον τόπο μου.
Άντε γαμήσου και συ άχρηστε αντιπρόεδρε βαρέων βαρών που μας λες Μαλάκες και φασίστες. Εσύ που η κοιλιά σου δεν έχει πάτο, σαν την απληστία σου, τολμάς να λες ότι "Μαζί τα φάγαμε". Εσύ που η ευθύνη σου φτάνει μέχρι το κανάλι του εργολάβου που γλύφεις για να φτιάχνει σκουπιδότοπους.
Άντε γαμήσου και συ κωλοτούμπα εθνικόφρονα, που η εθνικοφροσύνη σου είναι όση και των λακέδων σου των ελλαδεμπόρων της TRASH TV ως TRASH που είναι. Η λέξη πατρίδα για σένα είναι εμπορεύσιμη και ανταλλάξιμη με ότι έχουν ευχαρίστηση. Η αρχαιολαγνεία σου φτάνει μέχρι την παράφραση "Εις οιωνός άριστος, εσείς αμύνεσθαι περί της δικής μου πάρτης". Άντε γαμίσου γιατί προτρέπεις τους συμπολίτες σου να δώσουν τα παιδιά τους για να τα βατέψουν οι παιδόφιλοι των Βρυξελών.
Άντε γαμήσου και αριστερά, που έπρεπε να μάχεσαι για την ελπίδα και όχι να ελπίζεις σε ψήφους από την εξαθλίωση. Διέγραψες από το λεξικό σου τη λέξη "Αλτρουϊσμός" και ρίχνεις δολώματα σε αυθόρμητα κινήματα.
Άντε γαμήσου κομμουνιστική αριστερά, που κατέχεις την απόλυτη αλήθεια έναντι των άλλων που πλανώνται. Λαός για σένα είναι μόνο ο δικός σου και ούτε τολμάς να περπατήσεις με άλλους μη σε σπιλώσουν.
Άντε γαμηθείτε ασπόνδυλα μαλάκια βουλευτές του μνημονίου-μνημόσυνου της πατρίδας σας, που γλύφετε τον κάθε τυχάρπαστο δωσίλογο, προδότη, απατεώνα, ψεύτη και τον υπερασπίζεστε για την βουλευτική αποζημίωση και τη φρουρά που δεν θα έχετε για πάντα. ΈΝΟΧΟΙ ¨ΕΧΟΧΟΙ ¨ΕΝΟΧΟΙ
Άντε γαμήσου και συ δικαιοσύνη, τυφλή ηλίθια και ανάλγητη. Αντί να υπηρετείς το κοινό περί δικαίου αίσθημα του Λαού, ψάχνεις να βολευτείς στην εξουσία σου και στα αναδρομικά σου εξυπηρετώντας τους εξυηρετητές.
Άντε γαμήσου εργατιά, που δεν εμφανίζεσαι πουθενά να διεκδικήσεις την ύπαρξή σου. Δεν απαιτείς πια το ξεροκόμματο, εκλιπαρείς. Αντί να χώσεις τη γροθιά σου σιδερένια στα τσαούλια τους κάθεσαι και δέχεσαι το ένα χαστούκι πίσω από το άλλο Την πέφτουν οι ιδιωτικοί στους δημοσίους, οι ταρίφες στους φορτηγατζήδες, οι υπάλληλοι στους εργάτες. Θα στα κόβουν ένα ένα μέχρι που στο τέλος θα σου κόψουν και τα αρχίδια.
Άντε γαμηθείτε 1.000.000 άνεργοι, που αν μαζευόσασταν όλοι μαζί και φτύνατε θα τους έπνιγε τσουνάμι. Αντί να σηκώσετε το κεφάλι σας το κατεβάζετε όλο και πιο κάτω μπας και σε λυπηθούν. Όταν θα έχεις σκύψει αρκετά θα σε ανασκολοπίσουν με μεγάλη χαρά.
Άντε γαμήσου εργολάβε-καναλάρχη-εκδότη που σκοτώνεις μυαλά και ψυχές για να γεμίσεις τον κώλο σου ευρώ. Δεν είσαι άνθρωπος, είσαι ένα άπληστο κτήνος, δίποδο και άτριχο, επικίνδυνο για όλους. Πίσω από την κουρτίνα το παίζεις θεός κουνώντας τα νήματα των ασπόνδυλων πολιτικών μαριονετών.
Άντε γαμήσου φιλάνθρωπε, που αντί να μπεις μπροστά και να ανατρέψεις τις συνθήκες που δημιουργούν ανθρώπινα ναυάγια, ζητάς δημοσιότητα, αξιώματα και επιβεβαίωση στη φιλοζωία ανθρώπων.
Άντε γαμήσου νέε και νέα, που θα έπρεπε να τρως σίδερα και να χέζεις φωτιές αλλά ψάχνεις να μπεις σε νεολαία, να διοριστείς, να την αράξεις.
Άντε γαμήσου Έλληνα που όλο κάτι ψελλίζεις για το αρχαίο κλέος αλλά εσύ θα ήσουν ο εφιάλτης, ο προσκυνημένος, ο διορισμένος στην αεράμυνα, ο γερμανοτσολιάς. Πάντα κάποιος άλλος πρέπει να έρθει για να σηκώσει την ευθύνη σου. Πάντα κάποιος ηγέτης πρέπει να εμφανιστεί από το πουθενά. Πάντα κάποιος Μεσσίας πρέπει να έρθει να σε σώσει αυτόκλητα. Δεν θα έρθει κανείς παρά μόνο ο δοσατζής για να πάρει τη γυναίκα, την μάνα ή τα παιδιά σου.
Άντε γαμήσου ΕΛ.ΑΣ., και ειδικά εσύ παράσιτο ΜΑΤατζή, σώμα ξένο προς το Λαό και πάντα προδοτικό, που έβγαζες γερμανοτσολιάδες και δωσιλόγους. Εσύ που επιτίθεσαι απρόκλητα στην κοινωνία που σε τρέφει σαν ψείρα για να την τσιμπήσεις μετά. Είσαι το μόνο ένστολο-ένοπλο σώμα που θα διατηρήσει ο κατακτητής γιατί αναγνωρίζεις μόνο κράτος και βία. Διεστραμμένα ανθρωπάκια με γκλομπ υποκατάστατο ανδρισμού.
Να πάω να γαμηθώ και εγώ που έστω και μόνος μου έπρεπε να κάνω το καθήκον μου απέναντι σε όλα αυτά που ξεπερνούν την ύπαρξή μου αλλά γίνομαι θλιβερός και κάθομαι και γράφω.


Επαναστάτησε ή άντε γαμήσου χωρίς να διαμαρτύρεσαι...



Read more: http://kopria.blogspot.com/2012/01/blog-post_22.html#ixzz1kGM7AMgN

Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2012

  ΕΠΕΣΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΞΑΦΝΙΚΑ ΣΗΜΕΡΑ. ΠΑΙΡΝΩ ΠΟΛΛΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΞΙΑ ΓΙΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ. ΟΠΩΣ ΜΑΘΑΙΝΩ, ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΣΤΑΛΗ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ Ε.Ε. ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΔΑ ΜΙΣΕΛΛΗΝΑ ΜΕΡΚΕΛ, ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ Ε.Ε. ΚΑΙ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ. ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ Η ΚΙΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ, ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΤΕ, ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ, ΠΟΥ ΟΙ ΞΕΚΩΛΙΑΡΗΔΕΣ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ, ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ.






ΑΓΑΠΗΤΟΙ   ΦΙΛΟΙ,

ΤΟ  ΚΑΤΩΤΕΡΩ  ΚΕΙΜΕΝΟ  ΑΠΟΤΕΛΕΙ  ΑΝΑΝΤΙΡΡΗΤΑ  ΜΙΑ  ΑΠΡΟΣΔΟΚΗΤΑ  ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ  ΕΚΠΛΗΞΗ.  ΤΟ  ΠΑΡΑΘΕΤΟΜΕ  ΟΠΩΣ
ΤΟ  ΛΑΒΑΜΕ,  ΑΠΟ  ΤΗΝ  "" ΝΕΑ  ΦΙΛΙΚΗ  ΕΤΑΙΡΕΙΑ ""  ΠΟΥ  ΣΥΣΤΑΘΗΚΕ  ΠΡΟΣΦΑΤΑ  ΑΠΟ  8.500  ΕΛΛΗΝΕΣ (ΤΟ  ΤΟΝΙΖΟΜΕ
Ε Λ Λ Η Ν Ε Σ )  ΜΟΝΙΜΟΥΣ  ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ  ΤΩΝ  ΚΡΑΤΩΝ - ΜΕΛΩΝ  ΤΗΣ  Ε.Ε.  ΟΙ  ΟΠΟΙΟΙ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ  ΠΕΡΗΦΑΝΑ  ΤΗΝ 
ΕΛΛΗΝΙΚΗ  ΠΑΡΑΔΟΣΗ  ΝΑ  ΚΡΑΤΟΥΝ   ΨΗΛΑ  ΤΟ  ΚΕΦΑΛΙ  ΤΩΝ  ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ  ΠΟΛΙΤΩΝ  ΚΑΙ  ΝΑ  ΑΠΑΝΤΟΥΝ  ΤΕΚΜΗΡΙΩ- ΜΕΝΑ  ΣΤΟΥΣ  ΟΨΙΜΟΥΣ  ΔΙΩΚΤΕΣ  ΤΗΣ  ΠΑΤΡΙΔΑΣ  ΜΑΣ,  Η  ΟΠΟΙΑ  ΑΠΟ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ  ΣΤΕΡΕΙΤΑΙ  ΕΘΝΙΚΩΝ  ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ  ΠΟΥ  ΕΧΟΥΝ  ΤΗΝ  ΕΜΦΥΤΗ  ΔΥΝΑΜΗ  ΝΑ  ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ  ΤΙΣ  ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ  ΘΕΣΕΙΣ,  ΚΑΙ  ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ  ΝΑ  ΣΚΥΒΟΥΝ  ΤΟ  ΚΕΦΑΛΙ
ΓΙΑ  ΝΑ  ΔΙΑΦΥΛΑΞΟΥΝ  . . . ΤΟ  ΤΟΜΑΡΙ  ΤΟΥΣ,  ΤΟ  ΕΙΣΟΔΗΜΑ  ΤΟΥΣ  ΚΑΙ  ΤΗΝ  ΚΑΡΙΕΡΑ  ΤΟΥΣ ! ! !
ΕΚ  ΜΕΡΟΥΣ  ΟΛΩΝ  ΤΩΝ  ΕΛΛΗΝΩΝ  ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ,  ΤΟΥΣ  ΑΓΚΑΛΙΑΖΟΜΕ  ΣΦΙΧΤΑ  ΚΙ  ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ  ΑΠΟ  ΚΑΡΔΙΑΣ,
ΒΕΒΑΙΩΝΟΝΤΑΣ  ΤΟΥΣ,  ΟΤΙ  ΤΑΧΙΣΤΑ  ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ  ΝΑ  ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΜΕ   ΤΟ  ΛΑΜΠΡΟ  ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ  ΤΟΥΣ. 

ΝΑ  ΣΗΜΕΙΩΣΕΤΕ  ΟΤΙ,  ΟΠΩΣ  ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΕΤΑΙ,  Η  "" ΦΙΛΙΚΗ  ΕΤΑΙΡΕΙΑ ""  ΠΟΥ  ΠΡΑΚΤΙΚΑ  ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕ  ΤΗΝ
ΠΑΤΡΙΔΑ  ΜΑΣ,  ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ  ΝΑ  ΜΑΓΝΗΤΙΖΕΙ  ΣΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ  ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΙΣ  ΤΗΝ  ΨΥΧΗ  ΤΟΥ  ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.

                                                  ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ  ΠΡΟΩΘΕΙΣΤΕ  ΤΟ  Σ'  ΟΣΟΥΣ  ΜΠΟΡΕΙΤΕ. 
                                    ΟΙ  ΕΛΛΗΝΕΣ  ΠΡΕΠΕΙ  ΝΑ  ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΝ  ΟΤΙ  ΔΕΝ  Ε Ι Ν Α Ι   Μ Ο Ν Ο Ι   ΤΟΥΣ

                                       ΓΙΑ  ΝΑ  ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΟΤΕ  ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ   ΝΑ  ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣΘΕ  ΤΑΚΤΙΚΑ        
                                                                 www.filikietairia2010.gr
                                    ΣΤΕΛΝΕΤΕ  ΜΗΝΥΜΑΤΑ,  ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ  ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΕΣ  ΓΙΑ  ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ
                                                          Ε-mail :   anto.vagelis@gmail.com    και    filetair@hotmail.com

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ

ΦΙΛΙΚΗ  ΕΤΑΙΡΙΑ  2010

==============================================

ΝΕΑ ΦΙΛΙΚΗ  ΕΤΑΙΡΕΙΑ

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ προς την αξιαγαπητη και αξιοσεβαστη  γερμανιδα καγκελαριο κα. ΑΝΤΖΕΛΑ ΜΕΡΚΕΛ

ΑΝ  δεν θυμαστε κατι κα. Μερκελ...δεν πειραζει, θα σας βοηθησουμε εμεις. Διαθετουμε ολα τα αποδεικτικα στοιχεια ...για τοπο, χρονο, τραπεζικους λογαριασμους και διαπλεκομενα προσωπα ......εως και για τα  εσωρουχα  που φορουσαν.
1.    Ειναι ΑΛΗΘΕΙΑ  κα. Μερκελ, οτι απο τον Ιουνιο του 1998 εως σημερα, η γερμανικη καγκελαρια επιστατει, προωθει και κατευθυνει τοσο την εισπραξη οσο και την  ¨νομιμοποιηση¨ των παρανομων προμηθειων ολων των πολιτικων προσωπων τοσο των εκαστοτε κυβερνησεων  οσο  και των κομματων της αντιπολιτευσης σε χωρες οπως η Ελλαδα, η Ουγγαρια, η Σλοβενια, η Σλοβακια, η Τσεχια, η Κροατια και η Ρουμανια?
2.    ΑΛΗΘΕΥΕΙ οτι ενα ποσοστο του 15% επι του συνολου των εισπραχθεντων προμηθειων, ρεει σε μυστικους λογαριασμους του χριστιανοσοσιαλιστικου κομματος της Βαυαριας ( CSU ) και απο εκει διανεμεται στα αλλαγερμανικα κομματα`η εξασφαλιζεται η χρηματοδοτηση των μυστικων επιχειρησεων?
3.    ΑΛΗΘΕΥΕΙ οτι  η αρχη αυτου του επενδυτικου ταμειου της πολιτικης μασας εγινε στις 06 Ιουνιου του 1998 με την παραλαβη στο Βερολινο ενος πακετου αμερικανικων ομολογων αξιας 80 εκ. $, που απεσταλη απο ενα ελληνικο κομμα ( προμηθειες απο το προγραμμα των ολλανδικων φρεγατων) και παρεληφθη απο τους εκπροσωπους των γερμανικων υπηρεσιων, μιας κεντρικης  γερμανικης τραπεζης και μιας γαλλικης τραπεζης?
4.    Ειναι ΑΛΗΘΕΙΑ κα. Μερκελ οτι για ανταλλαγμα των συνταξιοδοτικων εξασφαλισεων που προσφερετε σε αυτους τους διεφθαρμενους πολιτικους, τους πειθετε(!!!) να παιρνουν παντα αποφασεις αναλογες με τις ορεξεις και τα συμφεροντα της γερμανικης κυβερνησης?
5.    ΑΛΗΘΕΥΕΙ οτι απο τα ιδια ταμεια προερχονται  τα  2 εκ. Δυτ. Μαρκα που εισεπραξε ο προκατοχος σας Χελμουτ Κολ?
6.    Ειναι ΑΛΗΘΕΙΑ κα. Μερκελ, οτι τον Απριλιο του 2009 εγιναν επωνυμες καταγγελιες στην ευρωπαικη υπηρεσια κατα της διαφθορας ( OLAF ) για το ιδιο θεμα, τις οποιες ο τοτε γερμανος  διευθυντης της υπηρεσιας ( κατ εντολην της κυβερνησης σας ) φροντισε  να τις θαψει?
7.    ΑΛΗΘΕΥΕΙ οτι την ιδια χρονικη στιγμη κατετεθη στην Εισαγγελια του Βερολινου για το ιδιο θεμα εμπεριστατωμενα στοιχειοθετημενη μηνυση, η οποια κατ εντολη της κυβερνησης σας θαφτηκε, κατα το γερμανικον ρητον, οτι οπου δεν υπαρχει καταγγελια ...δεν υπαρχει και δικαστης?
8.    ΑΛΗΘΕΥΕΙ κα. Μερκελ οτι τοσο εσεις, ως προεδρος του Χριστιανοδημοκρατικου κομματος οπως και οι προκατοχοι σας στο ιδιο αξιωμα κ.κ. Κολ και Σοιμπλε, δεν σεβαστηκατε ποτε  τους γερμανικους νομους που διεπουν την χρηματοδοτηση των κομματων στην Γερμανια? Η μηπως δηλωσατε στο προεδρειο της Βουλης αναδρομικα  τα  18 εκ. Μαρκα που μεταφερθηκαν με βαλιτσες σε συμβολαιογραφο του Μοναχου απο δυο βιομηχανους, προκειμενου να διατεθουν στον προεκλογικο αγωνα του κομματος σας, μεσω μιας συγκεκριμενης διαφημιστικης εταιρειας?!
9.    Ειναι ΑΛΗΘΕΙΑ κα. Μερκελ, οτι τον Φεβρουαριο του 2006  ασκησατε πιεσεις  μεσω εκβιασμου στον τοτε Ελληνα Πρωθυπουργο, προκειμενου να θαψει την υποθεση των υποκλοπων?
10.    Ειναι ΑΛΗΘΕΙΑ κα. Μερκελ, οτι απο τον Οκτωμβριο 2002 οι γερμανικες μυστικες υπηρεσιες εβαλαν χερι σε Ελληνες πολιτες που διεμεναν ως τουριστες στην Δρεσδη και ηταν μελη της τρομοκρατικης οργανωσης της 17Ν  ( υπευθυνοι για την χρηματοδοτηση της οργανωσης) καθως και κορυφαια μελη του ελληνικου υποκοσμου? Τους αφησατε να εισπραξουν μια επιταγη υψους 5,7 εκατ. και μετα τους κρυψατε στην πολη Σους της Τυνησιας μεχρι να ξεχαστει η υποθεση? Δουλευουν αυτα τα ατομα τωρα στην Ελλαδα για τις γερμενικες υπηρεσιες?  Γιατι δεν δωσατε καμμια πληροφορηση στην ελληνικη αντιτρομοκρατικη υπηρεσια?
11.    ΑΛΗΘΕΥΕΙ κα. Μερκελ, οτι γερμανος αξιωματουχος αναγκασε το 2007  τον  πολιτικο αρχηγο ενος ελληνικου κομματος της αριστερας , με την απειλη οτι θα δημοσιευτουν λεπτομερειες απο την προσωπικη του ζωη, να παραιτηθει απο μια νεα υποψηφιοτητα για την αρχηγια του κομματος?
13.    ΑΛΗΘΕΥΕΙ κα. Μερκελ οτι φετος χρηματοδοτηθηκαν τρια ελληνικα κομματα με 16.4 εκατ.  απο την κυβερνηση σας μεσω μυστικων κονδυλιων?
14.    Ειναι ΑΛΗΘΕΙΑ κα. Μερκελ, οτι υπαρχει προβλεψη και σχεδιασμος  μιας στρατιωτικης καλυψης και προστασιας των γερμανων υπηκοων που δρουν για λογαριασμο της κυβερνησης σας στην Ελλαδα? Ανελαβε το 4ο γραφειο ( GNTA ) του  γερμανικου αρχηγειου στρατου  στο  στρατοπεδο  φαλκενσταιν στην πολη  του Κομπλενζ  τον επιχειρησιακο σχεδιασμο  μιας  ¨νατοικης¨ αστυνομικοστρατιωτικης  επεμβασης στην Ελλαδα?
15.    ΑΛΗΘΕΥΕΙ κα. Μερκελ, οτι η κυβερνηση σας επινοησε,  χρηματοδοτησε και υποστηριξε την προσφυγη της κυβερνησης των σκοπιων στο δικαστηριο της Χαγης?
16.    ΑΛΗΘΕΥΕΙ κα. Μερκελ, οτι σε συζητησεις με αντιπροσωπους  δυο  κρατων, προβλεψατε πως στο εγγυς μελλον ορισμενες περιοχες της Δυτικης Θρακης και μια ζωνη  γυρω απο την  Φλωρινα   θα  ανεξαρτοποιηθουν, προκειμενου να παρασχουν προστασια στις μειονοτητες που διαμενουν εκει?
17.     ΑΛΗΘΕΥΕΙ κα. Μερκελ, οτι μελη της ελληνικης κυβερνησης σας εζητησαν, υπο τον φοβο μελλοντικων διωξεων εκ μερους της ελληνικης δικαιοσυνης, να δεσμευτειτε οτι θα τους προστατεψετε?
18.    ΑΛΗΘΕΥΕΙ κα. Μερκελ, οτι οι γερμανικες  εμπορικες αλυσιδες στην Ελλαδα πληρωνουν μεσω υπερτιμολογησεων των προιοντων τους, μιζες προς τριτους?  Ηταν αυτος ο λογος που αποχωρησε απο την ελληνικη αγορα η εταιρεια  ALDI?  Χρησιμοποιουνται  αυτες οι μιζες για να  εξαγοραστουν οι συνειδησεις  ελληνων πολιτικων και δημοσιογραφων?
19.    Εν τελει κα. Μερκελ ειναι ΑΛΗΘΕΙΑ οτι ενας υπουργος της κυβερνησης σας  μαζεψε την ανοιξη του 2010  στο Βερολινο  ολους τους εισαγωγεις και εξαγωγεις  της ελληνικης  αγορας των  φωτοβολταικων και εστησε ενα καρτελ με προσυμφωνημενες τιμες και διανομη περιφερειων ανα την ελληνικη επικρατεια?

ΝΕΑ ΦΙΛΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

 ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΓΕΙΑ ΣΑΣ. ΕΧΕΙ ΣΥΝΩΜΟΤΗΣΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ, ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ, Η Ο.Ε.Α. ΕΙΧΕ ΔΙΚΗΟ, ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΟΙΜΟΣΑΣΤΕ ΟΡΘΙΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΠΡΟΕΔΡΙΚΗ ΣΟΥΙΤΑ ΣΤΟ "ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ". ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΕΟΝ, ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΦΤΕΡΑ, ΚΑΙ ΑΡΚΟΥΣΕ ΜΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΚΗΝΗΣ, " ΟΥΓΚΟ ΤΣΑΒΕΣ", ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ. ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ, ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΡΟΧΑΛΙΖΕΤΕ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ(Η ΜΗΠΩΣ ΕΥΤΥΧΕΣΜΕΝΟΙ;;;;)





---------- -


Τσάβες και η φούσκα του χρυσού
Ο Ούγκο Τσάβες διέταξε την Κεντρική Τράπεζα της Βενεζουέλας να φέρει πίσω στη χώρα τους 211 τόνους χρυσού αξίας $11 δις που φυλάσσονται σε τράπεζές του εξωτερικού. Ο Υπουργός Οικονομικών της Βενεζουέλας είπε ότι η αποδυνάμωση του αμερικανικού δολαρίου, η παρ'ολίγον πτώχευση της αμερικανικής οικονομίας και η κρίση χρέους της Ευρωζώνης απειλούν τις αποταμιεύσεις της Βενεζουέλας, οι οποίες θα είναι πιο ασφαλείς στην ίδια τη Βενεζουέλα ή σε χώρες-συμμάχους (Κίνα-Ρωσία).

Ποιες είναι οι πιθανές συνέπειες αυτής της κίνησης του Τσάβες; Aς αρχίσουμε με τον πασίγνωστο Μαξ Κάιζερ:

Ο Μαξ Κάιζερ μας λέει ο χρυσός της Βενεζουέλας και άλλων χωρών δεν φυλάσσεται μόνο σε κεντρικές τράπεζες, όπως η Τράπεζα της Αγγλίας, αλλά και σε άλλες τράπεζες όπως η JP Morgan. . Το μυστικό είναι ότι κάποιες από αυτές τις τράπεζες δεν τον έχουν πια τον χρυσό και θα πρέπει να βγουν στα χρηματιστήρια να τον αγοράσουν για να τον επιστρέψουν στον νόμιμο ιδιοκτήτη του. Μόνο που είναι πρακτικά χρεωκοπημένες και η συσσώρευση περαιτέρω χρέους μπορεί να οδηγήσει στην τελική τους κατάρρευση. Μπορεί να δούμε την πτώση της JP Morgan η οποία, με $80 τρις δολάρια (!) στοιχήματα στα επιτόκια και $92 τρις (!) στην αγορά παραγώγων είναι, σύμφωνα με τον Μαξ Κάιζερ και άλλους οικονομολόγους, ένας από τους βασικούς παγκόσμιους "οικονομικούς τρομοκράτες" - γνωστή και ως JP Morgue.

Για πολλά χρόνια η θεωρία αυτή - ότι ο χρυσός δεν είναι πλέον εκεί ή αν είναι υπάρχουν πολλαπλοί τίτλοι ιδιοκτησίας για κάθε ράβδο χρυσού - φαινόταν να είναι άλλη μια παλαβή "θεωρία συνωμοσίας". Μετά την ανακοίνωση του Τσάβες, η θεωρία συνωμοσίας επιβεβαιώνεται πλέον από πολλές πηγές.

Η κεντρική τράπεζα της Βενεζουέλας έχει ήδη ζητήσει επισήμως από την Τράπεζα της Αγγλίας την αποστολή των 99 τόνων του δικού της χρυσού που φυλάσσονται εκεί. Η Τράπεζα της Αγγλίας θα πρέπει (θεωρητικά) να τον έχει τον χρυσό. ΑΝ τον έχει, γιατί υπάρχει και η θεωρία ότι ο λόγος που κατακτήθηκεακριβώς τώρα η Τρίπολη από τους αντάρτες είναι ότι ο Καντάφι έχει 143 τόνους χρυσού που είναι απαραίτητοι στο Λονδίνο για να iκανοποιήσει το αίτημα της Βενεζουέλας για "φυσικό" χρυσό! (το άρθρο έχει μεταφράσει από τα ιταλικά τοΕΠΙΚΕΝΤΡΟ). 
 
 
Σύμφωνα με αναλυτές, η λεηλασία του χρυσού της Λιβύης από το ΝΑΤΟ έχει ήδη ολοκληρωθεί.Όμως άλλοι 10,6 τόνοι Βενεζολάνικου χρυσού είναι στη JP Morgan και, σύμφωνα με τον διπλανό πίνακα η JP Morgan έχει στα θησαυροφυλάκιά της ακριβώς αυτή την ποσότητα - 338.303 ουγγιές ή περίπου 10,6 τόνους! Αυτός ο ίδιος χρυσός έχει "πουληθεί" στα χαρτιά περίπου 100 φορές και αν και οι 10,6 τόνοι είναι της Βενεζουέλας δεν μένει για κανέναν άλλον!

Η JP Morgan θα καταφέρει να δώσει πίσω στον Τσάβες το χρυσό του, όμως τι θα γίνει αν και άλλες κεντρικές τράπεζες χωρών που ανησυχούν για το γκρέμισμα του τραπεζικού συστήματος ή για πιθανή κατάσχεση του χρυσού τους από κράτη-πιστωτές ακολουθήσουν τον ίδιο δρόμο; Επ' ευκαιρία να θυμηθούμε ότι ο χρυσός που εικάζεται ότι έχει η FED δεν έχει ελεγχθεί από καμία ανεξάρτητη αρχή εδώ και πολλά χρόνια και επομένως υπάρχουν σοβαρές αμφιβολίες για το αν υπάρχει πραγματικά.
Χρυσός "φυσικός" και "χάρτινος".

Από εδώ πηγάζει ο πανικός που έχει καταλάβει τις αγορές. Όλος ο κόσμος πλέον γνωρίζει ότι το πουλόβερ έχει αρχίσει να ξηλώνεται. Ο πραγματικός, χειροπιαστός χρυσός που υπάρχει και κυκλοφορεί στον κόσμο είναι μια συγκεκριμένη μικρή ποσότητα. Μέσω διαφορων "επενδυτικών προϊόντων" που έχουν εφεύρει οι τράπεζες, όπως τα EFT (Exchange Traded Funds) που δίνουν τη δυνατότητα αγοραπωλησίας του χρυσού σα να ήταν μετοχή, ο χρυσός που "πουλιέται" και "αγοράζεται" καθημερινά είναι πολλαπλάσιος της πραγματικής, υπαρκτής ποσότητας. Οι άνθρωποι καταθέτουν πραγματικά χρήματα σε αυτά τα funds/αμοιβαία κεφάλαια νομίζοντας ότι έχουν αντίκρυσμα σε πραγματικό χρυσό, ενώ στην πραγματικότητα το porfolio τους είναι ένα μίγμα μιας μικρής ποσότητας "φυσικού" χρυσού και πολλών άχρηστων "χάρτινων" παραγώγων (ένα παράγωγο είναι ένα στοιχημα στην μελλοντική αξία ενός ομολόγου ή ενός προϊόντος, όπως ο χρυσός ή το πετρέλαιο).

Μέσω των EFT, μια δράκα τραπεζιτών και διαχειριστών αμοιβαίων κεφαλαίων χειραγωγεί την τιμή του χρυσού (και του αργύρου) και την οδηγεί προς όλο και υψηλότερα επίπεδα. Οι άνθρωποι που ανέλαβαν να φτιάξουν αυτό το EFT γνώριζαν από τότε ότι θα δημιουργούσαν μια φούσκα, όπως κι έγινε!

Οι ιδιοκτήτες του "χάρτινου" χρυσού νομίζουν ότι έχουν στα χέρια τους χρυσό, όμως έχουν αέρα κοπανιστό. Το σύστημα βασίζεται στην υπόθεση ότι ποτέ οι επενδυτές δεν θα ζητήσουν όλοι ταυτόχρονα το χρυσό τους. Στις 25 Αυγούστου 2011 υπήρχαν στο COMEX συμβόλαια (futures) που υπόσχονταν μελλοντική παράδοση 53.599.600 ουγγιών χρυσού, όμως μόνο 1.788.136 ουγγιές υπήρχαν καταγεγραμμένες στα θησαυροφυλάκια έτοιμες για παράδοση. Στην "αόρατη" αγορά των παραγώγων, 0 λόγος του υποθετικού χρυσού προς τον χειροπιαστό μπορεί να είναι και 100 προς 1. Κι αν τον ζητήσουν;

Η όλη κατάσταση είναι μιακλασσική αντεστραμμένη πυραμίδα - ένα "Ponzi scheme", όπως είναι γνωστό στην Αμερική - μπροστά στην οποία τα $65 δις της πυραμίδας του Madoff είναι απλά ψίχουλα. Όταν οι παίκτες αρχίσουν να αποχωρούν, η πυραμίδα καταρρέει. Ο Τσάβες μόλις πήρε το καπελάκι του και είπε"εγώ αποχωρώ"! Επειδή σ'αυτά τα πράγματα η ψυχολογία είναι το παν, είτε πραγματοποιήσει είτε όχι τελικά την "απειλή" του για επαναπατρισμό του χρυσούο Τσάβες είναι πιθανό να ξεκινήσει μια αλυσιδωτή αντίδραση με τους επενδυτές να ξεφορτώνονται τα άχρηστα χαρτιά και να τρέχουν προς τον "φυσικό" χειροπιαστό χρυσό - που είναι λίγος και δεν φτάνει για όλους.

Δεν λείπουν και οι προειδοποιήσεις ότι δεν μπορεί ένας Ούγκο Τσάβες να οδηγήσει όλο το σύστημα σε κατάρρευση. "Αν ξεκινήσει ένα κίνημα απόσυρσης του χρυσού από τις τράπεζες των ΗΠΑ, της Βρετανίας και της Ελβετίας, οι συνέπειες μπορεί να είναι πολύ πιο σοβαρές από ότι φαντάζεται ο κ. Τσάβες. Αυτό θα μπορούσε να πυροδοτήσει μια πολιτική κίνηση για καθεστωτική αλλαγή σε όλη τη Λατινική Αμερική, η οποία χωρίς αμφιβολία θα ξεκινούσε από τη Βενεζουέλα.Τέτοιες ενέργειες μπορεί να πυροδοτήσουν σοβαρότατες γεωπολιτικές αλλαγές", δηλώνει αναλυτής στο rt.com, ενώ και το Infowars του Alex Jones διερωτάται"μήπως θα είναι ο Τσάβες ο στόχος της επόμενης "ανθρωπιστικής επέμβασης"".
Χρυσός: πόσο πιο πάνω;

Τα σημάδια της έλλειψης χρυσού σε φυσική μορφή έγιναν ορατά την περασμένη εβδομάδα όταν οι τιμές των βραχυπρόθεσμων futures ξεπέρασαν τις τιμές των μακροπρόθεσμων πράγμα που έχει συμβεί μόνο μια ακόμη φορά στην ιστορία του COMEX πριν πολλά χρόνια. Αυτό σημαίνει ότι η τιμή του "φυσικού" χρυσού, που παραδίδεται σήμερα, είναι μεγαλύτερη από την χάρτινη υπόσχεση παράδοσης σε κάποια μελλοντική ημερομηνία. . Ο χρυσός έφτασε σερεκόρ όλων των εποχών, μια ανάσα από τα $1900 η ουγγιά και το διάγραμμα της τιμής του εμφανίζει πλέον την εικόνα "παραβολικής" ανόδου. Οι επενδυτές πιστεύουν το "hype" των $5000 ανά ουγγιά και συνεχίζουν να αγοράζουν σαν τρελοί. Από την άλλη, οι τιμές-ρεκόρ έχουν σχεδόν εκμηδενίσει τη ζήτηση χρυσού για κοσμήματα στη χώρα που είναι κατά παράδοση η μεγαλύτερη αγοράστρια χρυσού, την Ινδία.

Υπάρχουν και οι συνετοί αναλυτές που τονίζουν ότι "αυτό το διάγραμμα απεικονίζει μια κλασική κερδοσκοπική φούσκα" και προειδοποιούν ότι"αυτού του είδους τα διαγράμματα πάντα, πάντα, πάντα καταλήγουν με τις τιμές να πηγαίνουν κάτω, κάτω, κάτω για πολύ, πολύ, πολύ καιρό.

Ας μην ξεχνάμε ότι και ο "πατέρας" όλων των κερδοσκόπων, ο Τζόρτζ Σόρος, πρόσφατα πούλησε σχεδόν ολες του τις επενδύσεις στο πολύτιμο μέταλλο, ενώ πέρσι το Δεκέμβριο είχε προειδοποιήσει ότι "ο χρυσός είναι η απόλυτη φούσκα".

Ο Ούγκο Τσάβες αποκάλυψε την απόλυτη φούσκα!





ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΑΣΩ. ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΥΤΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΤΙΠΟΤΕ ΤΑ Μ.Μ.Α.(ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΑΠΟΒΛΑΚΩΣΗΣ). ΜΟΥΓΚΑ ΣΤΗ ΣΤΡΟΥΓΚΑ, ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΜΕΓΑΛΟΕΚΔΟΤΕΣ, ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΥΣ. ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ, ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΟΥΒΑΛΗΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΤΩΝ ΩΣ ΑΝΩ ΠΡΟΔΟΤΩΝ. ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;





 
Ήταν προκαταβολή ή έξοδα κίνησης;
Ξένοι μισθοφόροι, αμοιβόμενοι με τουρκικό βρώμικο χρήμα. Θα μου πείτε, που είναι το περίεργο; Εδώ υπάρχουν πολιτικοί και δημοσιογράφοι έμμισθοι Τούρκων πρακτόρων. Υπάρχει μια βασική διάφορα ως προς την αντιμετώπιση: Οι μεν θα έχουν όπλα την κρίσιμη στιγμή ενώ τους δε θα τους πάρουμε με τα όπλα όταν ξεκινήσει το πανηγύρι.
Το συμβάν:
Είναι δυνατόν να συνέβη αυτό και να μη έγινε θέμα στα δελτία; Ανακοινώθηκε από την ΕΛ.ΑΣ. ότι σε διαμέρισμα στην Αθήνα, που είχε διαμορφωθεί σε παράνομη λέσχη, συνελήφθησαν 31 αλλοδαποί (29 υπήκοοι Μπαγκλαντές και 2 Πακιστάν) να παίζουν. Και κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων 4 εκατ. τουρκικές λίρες!!!
Τέσσερα εκατομμύρια λίρες Τουρκίας, είναι ένα εκατ. 700 χιλ. περίπου ευρώ. Κι αυτό το ποσόν το είχαν οι λαθρομετανάστες του Μπαγκλαντές;