Τρίτη 6 Αυγούστου 2013



  ΚΡΟΝΟΣ,  SATURNUS, SATURN, SATARN, SATAN, ISATENI, STUR, REPHAN, QUETZALCOATL, EL, NINOURTA, ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΑΚΟΜΗ, ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟΣ Ο ΚΡΟΝΟΣ, ΚΥΡΙΩΣ ΣΑΝ ΘΕΟΣ ΤΗΣ ΣΥΓΚΟΜΙΔΗΣ, ΜΕ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΤΟΥ, ΤΟ ΕΞΑΓΡΑΜΜΟ, ΓΝΩΣΤΟ ΚΑΙ ΣΑΝ ΑΣΤΕΡΙ ΤΟΥ ΔΑΥΙΔ, ΤΟ ΠΕΝΤΑΓΡΑΜΜΟ, ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΝΕΠΟΠΤΗ ΟΦΘΑΛΜΟ. ΠΑΜΕ.......





   Την προηγουμενη φορα, που ασχοληθηκα με το θεμα του Κρονου, ειχα ένα Βιντεο(τωρα εχω το ιδιο Βιντεο, από δυο χρηστες). Βρισκομουν σε μια περιεργη προσωπικη κατασταση, και δεν πηρα το θεμα οσο σοβαρα θα επρεπε. Απλα, κριτικαρησα την σταση του Κρονου, και προσπαθησα να δειξω τον ΡΟΛΟ ΠΟΥ ΕΠΑΙΞΕ, ΣΤΗΝ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΦΥΛΗΣ ΚΥΡΙΩΣ. Δυστυχως, ειχα υποτιμησει Παρα Πολύ τον Ρολο του.
  Σε αυτή την δευτερη προσπαθεια, κανω κατι πολύ κουραστικο, και ισως ΡΙΨΙΚΙΝΔΥΝΟ. Προσπαθω να μεταφερω το Βιντεο σε γραπτο κειμενο, γιατι δυστυχως, δεν γνωριζω πως  να το μεταγλωτισω, η να βαλω Ελληνικους υποτιτλους. Υπαρχει ετσι ο κινδυνος, να μεταφερω καποια πραγματα λαθος, καποια να υπερτιμηθουν, και αλλα να υποτιμηθουν. Πιστευω όμως, ότι η υποθεση είναι ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΗ, ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ, ΚΑΙ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟ ΡΙΣΚΟ.  Για τους Αγγλομαθεις, είναι μια ευκαιρια, να δουν το Βιντεο, και να με ελγξουν, και να με στησουν στο αποσπασμα. Αυτοι που δεν μιλουν Αγγλικα, μπορουν απλα να διαβαζουν το κειμενο, και να παρακολουθουν το βιντεο, για να εχουν τις εικονες που περιγραφω.





Ητανε μια φορα, κι έναν καιρο…..
 Ετσι αρχιζαν τα παραμυθια, που μας ελεγαν, η μας διαβαζαν, οι Μαναδες, οι Γιαγιαδες, οι Δασκαλοι, κλπ. Καπως ετσι, μας εμαθαν, να πιστευουμε σαν ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ(ΜΥΘΟΙ), αυτά που μαθαιναμε(Λειψα και κολοβα), για τους Προγονους μας, και χρωματιζαν με τα πιο ζωντανα χρωματα, ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΙΧΕ ΣΧΕΣΗ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΜΟΓΓΟΛΟΥΣ, ΑΒΡΑΜΟΙΣΑΚΟΙΑΚΩΒΗΔΕΣ. Και τελικα, αν σημερα ρωτησεις εκατο Ελληνες, για τους Προγονους τους, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΙ ΜΙΣΟΙ(ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ), ΘΑ ΣΟΥ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΒΡΑΑΜ, ΤΟΝ ΙΣΑΑΚ, και τους λοιπους Τσοπανηδες Πατριαρχες, των Εβραιων, αλλα ελαχιστοι θα σου πουν για τον Ηρακλειτο, τον Αριστοτελη, τον Λεωνιδα, ισως καποιοι, θυμηθουν τον Αλεξανδρο. Φερνει θλιψη, και πονο ψυχης, το ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ.
 Δεν θα ξανα αναφερθω, στα ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΑ, της Εβραιομογγολικης Εκκλησιας. Τα εχουμε πει πολλες φορες, και υπαρχει και ο ΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ Ο ΜΙΧΑΛΗΣ, και πολλοι αλλοι, που τους εχουν βγαλει τα απλυτα στη φορα. Σημερα, αποφασισα να ασχοληθω, λιγο εκτενεστερα, με το θεμα του ΚΡΟΝΟΥ. Του ΠΡΩΤΟΜΑΣΤΟΡΑ, της σημερινης καταστασης στον ΠΛΑΝΗΤΗ. Διοτι, αν δεν υπηρχε ο Κρονος, να δουλεψει επι χιλιετιες, για να καθιερωσει τις ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΕΣ ειδωλολατρικες Θρησκειες,  δεν θα ηταν εφικτο, να αντικατασταθουν αυτές, από τις σημερινες, στις οποιες,  Ο ΘΕΟΣ, ΕΙΝΑΙ Ο ΣΙΝ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ, ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ. Ας δουμε λοιπον, τι εστι ΚΡΟΝΟΣ, και τι μας εχουν διδαξει, και τι μας ζητανε να λατρευουμε(οσοι ακομη βρισκονται σε καποιο Δογμα, η σε καποια Θρησκεια).
  Ειχα ασχοληθει επιδερμικα, είναι η αληθεια, με το θεμα, σε ένα προηγουμενο «αρθρο», αν μπορω να το πω εστι, αλλα τελικα, μελετησα καλα τα δυο ΒΙΝΤΕΟ, 666 THE CULT OF SATURN 1,2,3 Και  DONT WATCH THIS, IF YOU WANT TO CONTINUE YOUR LIFE, THE WAY YOU DO. Ι ιδια ιστορια, από δυο διαφορετικους χρηστες, που μας λεει, και μας αποδεικνυει, ότι μας εχουν παγιδεψει, και πανω σε αυτή την παγιδα, είναι βασισμενη και η επερχομενη ΓΕΝΝΟΚΤΟΝΙΑ ΜΑΣ, που περιγραφεται, στην ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ, η οποια δεν είναι τιποτε άλλο, από ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ, ΓΕΝΝΟΚΤΟΝΙΑΣ, ΑΠΟ ΣΑΤΑΝΙΚΑ ΜΥΑΛΑ, ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ, ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ, ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΤΑ ΓΡΑΜΜΑ. Ας παρουμε λοιπον τα πραγματα με την σειρα. Θα προσπαθησω, να κανω μια παρουσιαση του ΒΙΝΤΕΟ, πρωτα, επειδη δυστυχως, δεν μπορω να το μεταγλωττισω, η να βαλω υποτιτλους. Στο τελος, θα παραθεσω τις αποψεις μου.
 Το βιντεο αρχιζει με το σημαδι 666 και μιλαει για τον ΚΡΟΝΟ, θεο της ΣΥΓΚΟΜΙΔΗΣ, στην Αρχαια Ρωμη. Στον Βορειο Πολο του Πλανητη Κρονου, υπαρχει ενα ΕΞΑΓΩΝΟ, κατι που το μαθαμε τελευταια(το 1980 απο το VOYAGER της  NASA. Είναι ο εκτος Πλανητης του Ηλιακου συστηματος, η ημερα που πηρε από αυτόν το ονομα της, είναι η εκτη μερα της εβδομαδος( Σαββατο στα Εβραικα, και Ελληνικα, από το ΣΑΒΙΤ ΣΑΒΑΩΘ ΚΡΟΝΟΣ, και Saturnday-Saturday, στα Αγγλικα), και αρα εχουμε τρεις φορες το 6, αρα 666, το σημα του ΚΤΗΝΟΥΣ. Υστερα αναφερεται στο ΕΞΑΓΩΝΟ που υπαρχει στον Βορειο Πολο του Πλανητη Κρονου. Υστερα εξηγει πως, από το ΕΞΑΓΩΝΟ, βγαινει το ΑΣΤΕΡΙ ΤΟΥ ΔΑΥΙΔ(ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ-ΤΟΥΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΤΟΣΟ ΑΓΡΙΑ;;;;;). Κανοντας μια μικρη μελετη πανω στο σχημα, ξαναβγαζει το 666, και άλλη μια φορα το ξαναβγαζει, από τις Γωνιες των Τριγωνων, συνολο τρεις φορες το 666 γυρω από τον ΚΡΟΝΟ. Το θεμα εχει και συνεχεια.  Στην νοτια ΒΑΒΥΛΩΝΑ, ο Κρονος λεγοταν  STUR. Αριθμολογικα βγαινει άλλο ένα ωραιο 666. Αφου λοιπον κανει συνδεση του ΚΡΟΝΟΥ, με το σημα του ΚΤΗΝΟΥΣ, παει σε μια εικονα του ΧΡΙΣΤΟΥ, ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΑΣΤΕΡΙ ΤΟΥ ΔΑΥΙΔ, το οποιο αποκαλει ΕΞΑΓΡΑΜΜΟ. Δειχνει καποιες ακομη εικονες του ΧΡΙΣΤΟΥ, και τωρα αρχιζουν τα δυσκολα. Μας λεει ότι εχουμε εξαπατηθει από την αρχη διοτι:
1.       Οι Εβραιοι δεν αφηναν μακρυα μαλλια.
2.        Ηταν ντροπη για έναν αντρα, να εχει μακρυα μαλλια.Προς Κορινθιους 11:14, Η ιδια η Φυση μας διδασκει, πως είναι ντροπη για τον Αντρα, να εχει μακρυα μαλλια(πως;)
3.       Απαγορευεται να απεικονιζεται ο ΘΕΟΣ, σαν κοινος θνητος.
4.       Απαγορευεται να λατρευεις οτιδηποτε είναι φτιαγμενο από χερι(τοτε τινος είναι η εικονα του Χριστου;;;). ΠΡΟΣ ΡΩΜΑΙΟΥΣ 1:23.
   Εχει και συνεχεια. Στη Σουμερια, λατρευοταν ο ΝΙΝΟΥΡΤΑ,δηλδ ο ΚΡΟΝΟΣ, σαν ΘΕΟΣ της Συγκομιδης. Σε μια κυλινδρικη σφραγιδα της εποχης, φαινεται ο ΝΙΝΟΥΡΤΑ, ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΑΝΕΣΤΡΑΜΕΝΑ ΤΡΙΓΩΝΑ(Το Αστερι του Δαυιδ ). Εχουμε και λεμε. ΚΡΟΝΟΣ(ΕΛΛΑΔΑ), ΕΛ(ΦΟΙΝΙΚΗ),ΣΑΤΟΥΡΝΟΥΣ(ΡΩΜΗ)ΣΤΟΥΡ(ΧΑΛΔΑΙΑ),ΝΙΝΟΥΡΤΑ(ΣΟΥΜΕΡΙΑ), και αλλα ονοματα, σε άλλες χωρες. Και παντου τον συνοδευει το ΕΞΑΓΡΑΜΜΟ, δηλαδη τα δυο ανεστραμενα τριγωνα, γνωστα σαν ΑΣΤΕΡΙ ΤΟΥ ΔΑΥΙΔ. Το σημαδι του, υπαρχει σε ολες τις ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΙΚΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, αλλα εδώ το βρισκουμε στον ΧΡΙΣΤΟ!!!!!!!!
 Παμε παρακατω. Η ΙΕΡΗ ΚΑΡΔΙΑ(ΣΤΗΘΟΣ) ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ. Η ΙΕΡΗ ΚΑΡΔΙΑ, υπαρχει σε αγαλμα του QUETZALCOATL. Συμφωνα με τους ΜΑΥΑ, "Γενειοφορος λευκος αντρας, με μακρυα μαλλια, μπλε ματια, ψηλος"(ταιριαζει πολύ η περιγραφη, με την εικονα που γνωριζουμε σαν ΧΡΙΣΤΟ!!!!!) Εχουμε επισης τον ΣΤΑΥΡΟ ΤΟΥ QUETZALCOATL(με την ευκαιρια, ο ΣΤΑΥΡΟΣ, δεν είναι χριστιανικο, συμβολο, αλλα κλεμενο).
 Οι ΑΣΔΕΚΟΙ, εκαναν θυσιες της ΙΕΡΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ, στον QUETZALCOATL, αφαιρωντας την καρδια του θυματος, με ειδικα μαχαιρια. Από τετοιες θυσιες, υπαρχουν απεικονισεις, και φαινονται και τα μαχαιρια. Στις απεικονισεις του ΧΡΙΣΤΟΥ, βλεπουμε να εχει μια καρδια, που ειτε εχει μαχαιρια καρφωμενα, η εχει τα σημαδια από τις μαχαιριες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Παμε τωρα μια βολτα στις Εκκλησιες. Το ιδιο συμβολο(ανεστραμενα τριγωνα-αστερι του Δαυιδ) υπαρχει: ΣΤΗΝ ΣΥΝΑΓΩΓΗ, ΣΕ ΤΕΜΕΝΗ ΤΟΥ ΙΝΔΟΥΙΣΜΟΥ(ΣΕ ΝΑΟ ΤΗΣ ΚΑΛΙ, ΤΟΥ ΣΙΒΑ κλπ), ΤΕΜΕΝΗ ΒΟΥΔΙΣΜΟΥ, ΣΤΟ ΘΙΒΕΤ, ΣΤΟ ΚΑΤΜΑΝΤΟΥ,ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ ΣΕ ΤΕΜΕΝΗ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ, αληθεια, γιατι αυτό το σημα, είναι παρον, ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ, στα ΤΕΜΕΝΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ;;;; ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΟΝΤΩΣ ΕΒΡΑΙΚΟ, Η ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΟ ΓΥΡΙΣΑΝ(ΣΙΚ) ΣΤΗΝ ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΕΙΑ;;;
 Πραξη 7:43 Περιφερατε την Σκηνη του ΜΟΛΟΧ και το αστερι του Θεου σας ΡΕΜΦΑΝ.
 Ποιος είναι ο ΡΕΜΦΑΝ; RE-PHAN ονομα του  CHIUN, Πλανητη ΚΡΟΝΟΥ.
 Τι είναι, τελικα, το αστερι του Κρονου(η αστερι του Δαυιδ, όπως το ξερουμε σημερα); Συμβολο του Θεου REPHAN; Ηαποκαλυψη μας λεει: Υπαρχουν μερικοι που ισχυριζονται ότι ανηκουν  στο Λαο του Θεου( Εβραιοι), ενώ δεν ανηκουν,λενε ψεματα. Στην πραγματικοτητα, ανηκουν στην Συναξη(Συναγωγη) του Σατανα(Κρονου).
 Να και η προετοιμασια της ΓΕΝΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΓΕΝΝΩΝ ΑΣΚΕΝΑΖ(ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΑΣΚΑΝΙΩΝ, ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΦΥΛΟΥ, ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΗΣΕ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΤΡΩΩΝ, ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΚΑΙ ΕΞΕΒΡΑΙΣΤΗΚΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΒΙΑ, ΟΠΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΒΙΑ, ΕΚΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ).
  Τινος εικονα είναι τελικα, αυτή που ξερουμε σαν εικονα του Χριστου, μεσα στα ανεστραμενα τριγωνα;;;; Φαινεται ότι εχουμε υποστει ολοι, μια πλυση εγκεφαλου, και εξαπατηση(ειδατε καλη δουλεια, το καθηκι ο ΚΡΟΝΟΣ;;;)
  Προς Κορινθιους 2η 11:14 Και ΜΗ Σας φαινεται παραξενο, γιατι και ο ιδιος ο Σατανας, μεταμορφωνεται σαν ΑΓΓΕΛΟΣ του Φωτος(Πρωτα δημιουργουμε την απατη με τον Κρονο, και μετα κατηγορουμε αυτους που τον λατρευουν, ειδατε τι κανει ο καριολης ο Θεουλης της Αγαπης στους πιστους του, και τους Δουλους του;).
  Αποκαλυψη 13:8 Ολοι οι κατοικοι της ΓΗΣ, θα λατρεψουν το ΚΤΗΝΟΣ, του οποιου, ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΑ, ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ(ΔΗΛΑΔΗ, ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΑΝΕ, ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΜΜΕΝΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝΕ, «ΕΜΕΙΣ ΣΑΣ ΤΑ ΕΙΠΑΜΕ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΚΟΥΣΑΤΕ»;;;)
               Προς Εφεσιους 6:11 Ντυθειτε με την πανοπλια, που δινει ο Θεος, για να μπορεσετε ν’ αντιμετωπισετε τα τεχνασματα του Διαβολου.
  Όπως εχουμε ηδη σημειωσει, ο Σατανας, εχει πολλα ονοματα, και παιρνει διαφορες μορφες: ΣΑΤΑΝΑΣ, QUETZALCOATL,KUKULKAN,REPHAN,KAIWAN,SATURNUS,STUR, LUCIFER, 666.
 Στη συνεχεια, με μια εικονα παρμενη από Καθολικη εκκλησια, δειχνει μεσα από μεγενθυνσεις σχηματων, την σχεση των σχηματων με αυτό που ονομαζεται Ο ΤΡΑΓΟΣ ΤΟΥ MENDEZ(THE GOAT OF MENDEZ), δηλαδη ο Διαολος. Και αναρωτιεται, τι γυρευει ένα κατ’ εξοχην Σατανικο συμβολο, σε μια Καθολικη εκκλησια! Στην συνεχεια, δειχνει τον ΠΑΠΑ, με τον γνωστο πολυποικιλτο Σταυρο, και κανοντας ΖΟΥΜ, φαινονται, τρια ΑΝΕΣΤΡΑΜΕΝΑ ΤΡΙΓΩΝΑ(ΑΣΤΕΡΙΑ ΤΟΥ ΔΑΥΙΔ), δηλαδη 666. Ο ΠΑΠΑΣ, είναι ο αντιπροσωπος του ΧΡΙΣΤΟΥ, VICARIOUS FILII DEI, στα Λατινικα. Το οποιο, με την σειρα του, βασει της αριθμολογιας, δινει το 666, η είναι στην πραγματικοτητα, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΛΑΘΟΣ ΜΕΣΙΑ;
 Αποκαλυψη 13:11 Μετα ειδα ένα άλλο ΚΤΗΝΟΣ, να βγαινει από την STERIA.  Ειχε δυο κερατα, που μοιαζαν σαν αρνιου, και η φωνη του εμοιαζε, με φωνη Δρακοντα.
  …..ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΘΗΡΙΟΥ(Ο ΑΝΤ’ ΑΥΤΟΥ- ON HIS BEHALF, VICAR), ασκουσε ολη την εξουσια, και εκανε ολη τη ΓΗ και τους κατοικους της, να προσκυνησουν το πρωτο Θηριο(ΚΑΝΟΝΙΚΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΛΑΘΟΣ ΜΕΣΣΙΑ, ΔΗΛΔ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ Ο ΠΑΠΑΣ).
  Ας δουμε λιγο και τι αναφερει για την Εκκλησια: Για να ξεκινησουμε, είναι αυτή ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ, η είναι στην πραγματικοτητα ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ;;;
 Δευτερη επιστολη προς Θεσσαλονικεις,2:4  ….ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΣΕΙ ΤΟΝ Θρονο του στον Ναο του Θεου, προσπαθωντας να αποδειξει ότι είναι Θεος(ο Παυλακης, πως τα ηξερε όλα αυτά;;;).
(ΕΙΜΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ,…. και θα εξαπατησω πολλους. Κατά Ματθαιον24:5)
 Μετα δειχνει μια εικονα του Χριστου, και μετα γραφει: Ο ΨΕΥΔΟΜΕΣΣΙΑΣ, Ο ΨΕΥΔΟΧΡΙΣΤΟΣ, Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ, μετα αναφερει την Δευτερη προς Θεσσαλονικεις 2:8-9, που τον χαρακτηριζει ο ΑΝΟΜΟΣ.
 Το πρωτο κτηνος, ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ 13:1, και αμεσως ακολουθει η φωτογραφια του ΠΑΠΑ, τον οποιο χαρακτηριζει ΨΕΥΔΟΠΡΟΦΗΤΗ, Ο ΑΝΤ’ ΑΥΤΟΥ(VICAR), ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΜΕΣΣΙΑ(VICARIOUS FILLII DEI). Πρεπει εδώ να τονισουμε, ότι ο ΠΑΠΑΣ, αυτοχαρακτηριζεται, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΥΙΟΥ ΤΟ ΘΕΟΥ, διοτι, ο ΠΕΤΡΟΣ, λενε, ηταν ο πρωτος  επισκοπος της Ρωμης, και τον Πετρο, χαρακτηρισε ο ΧΡΙΣΤΟΣ, θεμελιο της Εκκλησιας, και αντιπροσωπο του(αυτά δεν είναι δικα μου, αλλα των Γραφων, ας προσεχαν).
  Το δευτερο ΚΤΗΝΟΣ, Αποκαλυψη 13:11, 666.
 Αποκαλυψη 19:20  Και πιαστηκε το ΘΗΡΙΟ, και ο Ψευδοπροφητης, που ηταν μαζι του, και με εντολη του(ΑΝΤ’ ΑΥΤΟΥ- VICAR, όπως ειδαμε παραπανω, είναι ο ΠΑΠΑΣ), εκανε τις τερατουργιες……..
  Αφου λοιπον ανοιξανε τα ματια σου, στα ΚΑΛΟΠΙΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ, και το πώς παιζει μαζι σου, δες, πως αλλαζει μορφες, στην πορεια πολλων Ειδωλολατρικων Χαραγμενων παραστασεων, αφηνοντας, ΠΑΝΤΑ, τα αγαπημενα του σημαδια.
  MUDRAS Ειδωλολατρικη συμβολικη Χειρονομια(που την βλεπουμε και στον «ΧΡΙΣΤΟ», και στους ΔΕΣΠΟΤΑΔΕΣ ΣΗΜΕΡΑ). Αυτή η Χειρονομια, με τον Αντιχειρα, να συνανταει τον Παραμεσο, ονομαζεται PRITHIVI MUDRA, επαναφορτιζει το Βασικο ΤΣΑΚΡΑ, ευθυγραμμιζοντας το, με την Γηινη ενεργεια. Γιατι αληθεια, υπαρχει αυτή η ΧΕΙΡΟΝΟΜΙΑ, σε τοσο διαφορετικες απεικονισεις, ΧΡΙΣΤΟΣ, ΒΟΥΔΑΣ, ΚΑΛΙ, κλπ. Ονομαζεται επισης   ARDHA PATAKA MUDRA( THE ABODE OF THE GODS), ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΩΝ ΘΕΩΝ. Γιατι αραγε είναι ΠΑΝΤΟΥ Η ΙΔΙΑ;;;;;
  Ισως να είναι  στην ουσια, ολες αυτές, απεικονισεις του ιδιου ΘΕΟΥ, αλλαζοντας μορφη, σε έναν ΑΝΔΡΑ, ΣΕ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ, ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΚΤΗΝΟΣ. Όπως εχει ηδη τονισθει, Ο ΚΡΟΝΟΣ, παιρνει πολλα ονοματα, και πολλες μορφες, σε διαφορες Θρησκειες, και Πολιτισμους, αλλα παντα με τα αγαπημενα σημαδια του. Σημειωστε τωρα, την καθιστη θεση: ακολουθουν μια εικονα του Χριστου, σε καθιστη θεση, με μια συγκεκριμενη Χειρονομια, και με σημαδια ΣΤΑΥΡΩΣΗΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ. Στην συνεχεια περνουν από την οθονη, τεσσερις Θεοτητες αλλων θρησκειων, και άλλη μια του Χριστου, ολες, με σημαδια Σταυρωσης στα χερια, και τελικα, εμφανιζεται μια εικονα της ΜΑΡΙΑΣ, με τα ιδια σημαδια!!!!!!!!!!
  Και δικαιως αναρωτιεται ο συντακτης του βιντεο. ΣΤΑΥΡΩΘΗΚΕ ΠΟΤΕ, Η ΜΑΡΙΑ;;;;;;
   Η ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟ ΕΙΔΩΛΟ, ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΠΟΛΛΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ(κατι σαν ΠΟΛΥΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΕΙΔΩΛΟ,διαδεδομενο σε πολλες θρησκειες), δηλαδη, ΚΑΘΟΛΙΚΑ ΑΠΟΔΕΚΤΟ;;;;
  Στην συνεχεια, παει παλι στο ΑΣΤΕΡΙ ΤΟΥ ΔΑΥΙΔ(αληθεια, γιατι εχουν βαλθει να μας πεισουν ότι αυτό είναι το ΑΣΤΕΡΙ ΤΟΥ ΔΑΥΙΔ;;;;), και δειχνει το Αστερι, με διαφορες θεοτητες, τον Χριστο, και μια Σατανικη μορφη, και αναρωτιεται, γιατι παιρνει μορφες, ΑΝΔΡΩΝ-ΓΥΝΑΙΚΩΝ. Μας πληροφορει λοιπον, ότι ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΚΑΠΟΙΕΣ  ΠΗΓΕΣ, ο Κρονος είναι ΕΡΜΑΦΡΟΔΕΙΤΗ ΘΕΟΤΗΤΑ.
  Εδώ αρχιζει μια ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ. Δειχνει τον γνωστο BAPHOMET(διαολο), με Ανδρικο πεος, και Γυναικεια στηθη, και την Χειρονομια, το ένα χερι προς τον Ουρανο, το άλλο, προς την Γη.
 Δειχνει μετα μια εικονα του Χριστου, και λεει: Εχοντας Ερμαφροδειτη ταυτοτητα, αναρωτηθηκατε ποτε, γιατι εχει μακρυα μαλλια; Είναι ΑΥΤΟΣ, Η ΑΥΤΗ;;
  Μετα δειχνει μια εικονα της Μαριας, και τελικα μια εικονα του/της ΣΙΒΑ, Θεου/ας του Ινδοισμου, που παριστανεται, μισος Ανδρας, μιση Γυναικα. Μετα δειχνει μια γυναικεια Θεοτητα, με τα ανεστραμενα τριγωνα, και τον Χριστο, με το ιδιο, και μετα λεει,
  Δανειζεται μια φραση από το κατά ΙΩΑΝΝΗ ..Λατρευετε αυτό που δεν ξερετε…. Και μας ξαναθυμιζει την ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ, ΕΞ ΑΡΧΗΣ.
  Παει λοιπον πισω στην αρχη, και προσπαθει να μας εξηγησει, τα ΠΟΛΥ ΛΕΠΤΑ, ΚΑΙ ΔΥΣΔΙΑΚΡΙΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ, που περναει αυτό το ΕΞΑΓΩΝΟ, αφου πρωτα, μας το δειχνει στα ΣΑΤΑΝΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑ.
  Από τις γωνιες των δυο τριγωνων, εχουμε 3 χ 60 = 180 Τα τριγωνα είναι δυο, αρα  360, δηλαδη τρια 6αρια= 666, χωρις να μετραει το μηδεν. Επισης, αν προσθεσουμε τους αριθμους, από το ένα ,μεχρι το 36, το αθροισμα είναι 666.
  Παμε τωρα παλι πισω στον BAPHOMET, η  GOAT OF MENDES.
  Η ΛΑΤΡΕΙΑ ΤΟΥ ΤΡΑΓΟΥ ΤΟΥ ΜΕΝΤΕΣ, αναγεννηθηκε από τον MELIPHAS LEVI (παλι Εβραιακι εδώ). Πρωτολατρευτηκε στην Αιγυπτο, σε μια περιοχη με το ονομα ΜΕΝΤΕΣ(MENDES), και το ονομα του ηταν  BANEBDJET,  και  LORD OF MENDES.
  Συμφωνα με την Μαγεια λοιπον, ο Θεος, είναι ότι είναι και ο Ανθρωπος. Ανδρας, και Γυναικα, δηλαδη ΕΡΜΑΦΡΟΔΕΙΤΟΣ. Όπως ΕΠΑΝΩ, ετσι και ΚΑΤΩ. Όπως στο Πνευματικο ετσι και στο Φυσικο πεδιο, όπως στον Ουρανο, ετσι και στην Γη. ΟΛΗ Η ΘΕΩΡΙΑ ΤΟΥ ΜΥΣΤΙΚΙΣΜΟΥ, ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΜΑΓΕΙΑ.
  Μετα, γινεται μια συγκριση, μεταξυ του ΤΡΑΓΟΥ ΤΟΥ ΜΕΝΤΕΣ, ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ, και δυστυχως, τα ιδια μηνυματα, που περναει ο ενας, περναει και ο άλλος. Καλα θα κανουν, οσοι Χριστιανοι, θελησουν να αντικρουσουν οτιδηποτε, να είναι πολύ προσεκτικοι, γιατι τα πραγματα είναι ΣΟΒΑΡΑ. ΚΡΟΝΟΣ, στα Λατινικα  SATURNUS,  στα Αγγλικα  SATURN, σε μια διαλεκτο SATARN,  και σε μια άλλη  SATAN. Αυτά μονο σαν υπενθυμιση, είναι πολλες οι αποδειξεις.
  Και συνεχιζεται η παραθεση χωριων από τις γραφες, Ευαγγελια, Επιστολες. Αυτή τη φορα είναι Προς Εφεσιους 5:11 Και να μη συμμετεχετε στα σκοτεινα, κι ανωφελα εργα των αλλων, αλλα να τα ξεσκεπαζετε.
  Το 1980-81 το διαστημικο σκαφος  VOYAGER, μας στελνει φωτογραφιες του Βορειου πολου του Κρονου, οπου υπαρχει ένα σχημα ΕΞΑΓΩΝΙΚΟ.  Στις 29 Οκτωβριου 2006, το διαστημικο σκαφος  CASSINI μας στελνει  μια πολύ καθαρωτερη φωτογραφια, απο το παραξενο σχημα στον Βορειο πολ του Κρονου. Το σχημα είναι σχεδον ΤΕΛΕΙΟ. Οι Επιστημονες, μενουν αμηχνοι, δεν εχουν παρατηρησει κατι παρομοιο, σε αλλον Πλανητη
  Από το εξαγωνο, βγαινει ένα εξαγραμμο, το γνωστο ΕΞΑΓΩΝΟ ΑΣΤΕΡΙ, ΑΣΤΕΡΙ ΤΟΥ ΔΑΥΙΔ, Η ΑΝΕΣΤΡΑΜΕΝΑ ΤΡΙΓΩΝΑ, όπως θελει το λεει ο καθενας.
  Παμε τωρα στον  NINURTA, τον Κρονο των Σουμεριων, που ειχε σαν εμβλημα του το ΕΞΑΓΡΑΜΜΟ. Πως λοιπον, τοτε που δεν ειχαν ανακαλυφθει τα Τηλεσκοπια, οι Σουμεριοι, εξεραν, και συσχετισαν τον Κρονο με το ΕΞΑΓΡΑΜΜΟ;;; Επιπλεον, τα πιο ισχυρα Τηλεσκοπια σημερα, δεν μπορουν να διακρινουν το σχημα, στον πολο του Κρονου. Μονο το  CASSINI, μπορεσε να το κανει, από πολύ κοντινη αποσταση, και με τελειες φωτογραφικες μηχανες, υπερυψηλης ευκρινειας, που δεν είναι ΑΚΟΜΗ προσιτες στους κοινους θνητους. Μια άλλη κυλινδρικη σφραγιδα, των Σουμεριων, δειχνει τα δαχτυλιδια του Κρονου, και τις ΣΩΣΤΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΠΛΑΝΗΤΩΝ(ΔΙΑ, , ΖΩΝΗ ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΩΝ,ΑΡΗ). Όπως φαινεται από τις αποδειξεις, το βασιλειο του  NINURTA(ΚΡΟΝΟΥ), ηταν πολυ προχωρημενο για την εποχη του, αφου ηξερε για τα δαχτυλιδια του Κρονου, το σχημα στον Πολο, και τις θεσεις των Πλανητων, με ακριβεια. Δεν γνωριζουμε, πως μπορουσαν να γνωριζουν όλα αυτά.
  Το 2006, το  CASSINI, ειδε κατι στον Νοτιο πολο του Κρονου, κατι που δεν εχει παρατηρηθει μεχρι τωρα ΠΟΥΘΕΝΑ.
  Ενας σχηματισμος, στον Νοτιο Πολο, που μοιαζει με το ΜΑΤΙ ΤΟΥ ΚΥΚΛΩΝΑ, που περιτριγυριζεται από υπερυψωμενα σαν πυργους συννεφα, το οποιο παραπεμπει, ΣΤΟΝ ΠΑΝΕΠΟΠΤΗ ΟΦΘΑΛΜΟ!!!!!!!!!!
  Όπως ειπαμε, εχουμε, το ΕΞΑΓΡΑΜΜΟ, στον Βορειο, και το ΜΑΤΙ στον Νοτιο πολο του Κρονου. Εχουμε λοιπον, ένα ωραιοτατο συμβολο, με το ΑΣΤΕΡΙ ΤΟΥ ΔΑΥΙΔ, ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ. Ποιοι ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ(να τους πουμε ετσι, γιατι δεν είναι ολες Θρησκειες), εχουν σαν συμβολο αυτό το πραγμα; 1. Ισλαμιστες(amulet), 2. Γοτθικος Μητροπολιτικος Ναος, στο  YORKMINSTER  της Αγγλιας, 3. Πολωνικος Ναος,  στο IVIV, 4. Μασωνια.
  Αυτοι οι Οργανισμοι, υπαρχουν στην Γη, πολύ πριν, μας στειλει τις φωτογραφιες το σκαφος  CASSINI. Πως λοιπον ηξεραν για τα σημαδια αυτά; Και πως ηξεραν οι Σουμεριοι, για το Εξαγραμμο, και το συνεδεσαν με τον Κρονο, ενώ εμεις, μολις το 1980, από τις φωτογραφιες του  VOYAGER , το μαθαμε; Επισης, υπαρχει ενας Ναος στο ΒΙΕΤΝΑΜ, που εχει σαν Εμβλημα λατρευτικο, ένα μεγαλο ματι που θυμιζει το ΜΑΤΙ ΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ. Είναι όλα αυτά, ΑΠΛΑ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ;;;;;
  Αναφορικα τωρα με την Τηελεμετρικη φωτογραφια, του  VOYAGER, που αφορα το ΕΞΑΓΡΑΜΜΟ στον Β. Πολο, παρατηρουμε ένα ΠΕΝΤΑΓΡΑΜΜΟ, ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΕΞΑΓΡΑΜΜΟ. Ακολουθει μια φωτογραφια του Β. Πολου του Κρονου, και μετα το σημα της Μασωνιας, με τον Πανεποπτη Οφθαλμο, που βλεπουμε στο Αμερικανικο Δολλαριο, και μας τονιζει το ΠΕΝΤΑΓΡΑΜΜΟ! Που οι κορυφες του βρισκονται πανω στα γραμματα  A S M O N , της επιγραφης  anuiT coeptiS Novus ordO secloruM.
  Βλεπουμε δηλαδη, το Εξαγραμμο, και καμουφλαρισμενο, το Πενταγραμμο, στο σημα της Μασωνιας, αλλα επισης, και στα Σατανικα συμβολα, με τους Τραγους. Το ιδιο  επισης υπαρχει και στο γνωστο   BAPHOMET(GOAT OF MENDES), την απεικονιση του ΣΑΤΑΝΑ.
  Γιατι αραγε, το ΕΞΑΓΡΑΜΜΟ, και το ΠΕΝΤΑΓΡΑΜΜΟ, υπαρχουν ΠΑΝΤΑ ΜΑΖΙ; Εχουν κοινη ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ; Ακολουθει μια προβολη του Β. Πολου του Κρονου, οπου φαινονται το ένα μεσα στο άλλο, και συνδυαστικα, παρουσιαζονται τα δυο σχηματα, στις απεικονισεις των Σατανικων Τραγων. Οι Σατανικες αυτές απεικονισεις, μπορουν να βρεθουν, από την εποχη των Αρχαιων Αιγυπτιων. Πραγματικα, είναι ανεξηγητο, πως μπορουσαν, να γνωριζουν την υπαρξη των δυο σχηματων, στον Β. Πολο του Κρονου, και να τα απεικονιζουν ΣΥΝΔΥΑΣΤΙΚΑ ΠΑΝΤΟΤΕ. Πολλες ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ(Η ΜΗΠΩΣ ΟΧΙ;). Πως αληθεια, μπορουσαν να γνωριζουν τοτοιες λεπτομερειες, για τον Συγκεκριμενο Πλανητη, και εμεις, να τα μαθαινουμε μολνις το 1980; Και βεβαιως, δεν εχουμε απαντηση στο ερωτημα. Μπορουμε να υποπτευθουμε ότι, καποια ΟΝΤΟΤΗΤΑ(ΜΗΠΩΣ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΚΡΟΝΟΣ, ΟΤΑΝ ΤΟ ΕΠΑΙΖΕ ΔΙΑΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΔΩΔΕΚΑΘΕΟ;), με πολύ προηγμενη ΓΝΩΣΗ, και ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ, εδωσε αυτά τα πραγματα, στους Ειδωλολατρες(αν εκεινοι είναι Ειδωλολατρες, οι Χριστιανοι ΤΙ ΕΙΝΑΙ;;;;;). Και εμεις, επειδη δεν εχουμε ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ ΛΕΠΙΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ, πιστευουμε ότι αυτή η ΟΝΤΟΤΗΤΑ, δεν είναι άλλη, από τον ΚΡΟΝΟ, τον Αγκυλομυτη, τον Συνωμοτη, τον Πανουργο, κτλπ(η τελευταια φραση, είναι ολη δικη μου).
  Είναι η μονη εξηγηση, που μπορουμε να δωσουμε, διοτι μαζευτηκαν ΠΟΛΛΕΣ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ, και όπως ελεγαν οι Προγονοι μας: ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΕΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ.  Εδώ χρειαζεται να τονισουμε ότι, το ονομα  SATURN, είναι το ιδιο με το  SATAN.  Υπαρχει μονο, μια μικρη διαφορα, μεταξυ Γλωσσικων ιδιωματων. Στα Ιρλανδικα GAELIC,  ο Κρονος, λεγεται SATARN, και στην Νοτιο Αφρικη, στην Γλωσσα  BANTU(XHOSA), ο Κρονος λεγεται ISATENI.  Η λατρεια του Κρονου, συνοδευεται ΠΑΝΤΑ, από το 666. Ο Κρονος, είναι ο 6ος Πλανητης του Ηλιακου συστηματος, Το Σαββατο(που πηρε το ονομα του από τον Κρονο), η εκτη μερα της Εβδομαδος, και υπαρχει το ΕΞΑΓΡΑΜΜΟ, στον Β. Πολο του Πλανητη. Παιρνουμε το 666 από το ΕΞΑΓΩΝΟ, με Γεωμετικη αναλυση του σχηματος, και των γωνιων των τριγωνων του. Τα παντα, γυρω από τον Πλανητη  SATAN(ΣΑΤΑΝΑ), είναι Σατανικη Λατρεια. Όλα τα συμβολα του: Ο Πανεποπτης Οφθαλμος, το Εξαγωνο στον Πολο, με το κρυμμενο Σατανικο Πενταγωνο, στον Πλανητη  SATAN(SATURN), μπορουν να βρεθουν στα ΣΑΤΑΝΙΚΑ(ΣΑΤΟΥΡΝΙΑΚΑ) ιδρυματα-οργανισμους. Η παρουσια αυτων των Σηματων, σημαινει ότι τα ιδρυματα-θρησκειες, ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΡΟΝΟ(ΣΑΤΑΝΑ), γινεται μια απαριθμηση ενδεικτικη(Μητροπολη στην Γερμανια, Μασωνια, Ναος στο Βιετναμ, Καθολικος Ναος, της Ιερης Καρδιας, Πολωνικος Καθολικος Ναος).
  Παμε παρακατω. Επισης, οπου υπαρχει απεικονιση του Πανεποπτη Οφθαλμου, υπαρχουν ΑΚΤΙΝΕΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΕΡΙΤΡΥΓΥΡΙΖΟΥΝ, ΓΙΑΤΙ; Στην σκια του Κρονου, συμβαινουν, θαυμασια και τελειως απροσμενα πραγματα. Το  CASSINI,  που βρισκεται στην τροχια του Κρονου(το βιντεο είναι της προηγουμενης δεκαετιας), βρεθηκε προσφατα, στην σκια του Γιγαντιου Πλανητη, και στρεφομενο προς τον Ηλιο, που ειχε καλυφθει από τον Κρονο, ειδε κατι, που δεν μοιαζει με κατι απ’ αυτά που ξερουμε. Ακολουθει μια φωτογραφια, και μας προτρεπει να την μελετησουμε ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ. Είναι ο Κρονος, και εχει τις ΑΚΤΙΝΕΣ, που βλεπουμε μαζι με τον ΠΑΝΕΠΟΠΤΗ ΟΦΘΑΛΜΟ, στις απεικονισεις. Στη συνεχεια δειχνει εικονες από: Ναο Μορμονων στο SALT LAKE, σημα της Μασωνιας, Καθολικος Ναος Ιερης Καρδιας, με τον ΠΑΝΕΠΟΠΤΗ ΟΦΘΑΛΜΟ, και τις ακτινες, και αναρωιεται, πως το ηξεραν, τοσα χρονια πριν την NASA!
  Ποιος είναι λοιπον, ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΑΣ, που κινειται μυστικα πισω από τις κουρτινες, και φερνει όλα αυτά τα συμβολα, και τα ΥΠΟΣΕΙΝΗΔΗΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ, και την  Ιδεολογια, των Σαταναδων, με σκοπο, ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ, ΤΗΝ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΕΙ ΤΗΝ ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ, ΤΗΝ ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ
Μ Ε Γ Α Λ Ο Υ   Π Α Ρ Α Ν Ο Μ Ο Υ;;;;;;;;(ΚΡΟΝΕ ΚΡΟΝΕ, ΕΙΣΑΙ ΕΔΩ;;;;;;;)
  Αποκαλυψη 2:13 Ξερω καλα τα εργα σου και που κατοικεις: εκει που εχει στησει το Θρονο του ο Σατανας.
 Δειχνει τον  NINURTA(Κρονος Σουμεριων), στον Θρονο του, με το ΕΞΑΓΡΑΜΜΟ συμβολο του. Στην συγχρονη εποχη, βλεπουμε να καθεται στον Θρονο του,  μεσα στο ΕΞΑΓΡΑΜΜΟ(ΑΣΤΕΡΙ ΤΟΥ ΔΑΥΙΔ), εχοντας αυτοαποκληθει ΧΡΙΣΤΟΣ, για να ετοιμασει τον ΕΡΧΟΜΟ ΤΟΥ ΥΙΟΥ ΤΗΣ ΑΠΩΛΕΙΑΣ, ΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΟΜΟ. Μας ξαναθυμιζει, ότι εχει ηδη αποδειξει προηγουμενως, ότι αυτό που εμεις λεμε ΧΡΙΣΤΟ, είναι ο ΚΡΟΝΟΣ, SATURN, SATARN, NINURTA, ISATENI, δηλαδη, ο ΣΑΤΑΝΑΣ. Εχετε αναρωτηθει ποτε, γιατι απεικονιζεται ΠΑΝΤΑ, με το φωτοστεφανο(ετσι μας το λενε)  γυρω από το κεφαλι; Δειχνει καθαρα, ότι είναι ο SATURN, SATAN, και απλα το ονομασε ΦΩΤΟΣΤΕΦΑΝΟ, για εξαπατηση. Ειναι το Δαχτυλιδι του Πλανητη Κρονου.
  Ο Πανεποπτης Οφθαλμος, μεσα στο Ορθογωνιο Τριγωνο, με το υπονοουμενο 666, και ο Δακτυλιος του Κρονου, το φωτοστεφανο, πισω από το κεφαλι, είναι ορατα, σε αυτή την Σατανικη εικονα. Ακολουθει μια εικονα, με τον Πανεποπτη Οφθαλμο μεσα στο τριγωνο, στο πισω μερος, και μπροστα, αυτό που ξερουμε για ΧΡΙΣΤΟ(ΚΡΟΝΟΣ).
  Προς Εφεσιους 6:12 Γιατι δεν εχουμε να παλεψουμε με ανθρωπους, αλλα με ΑΡΧΕΣ, και ΕΞΟΥΣΙΕΣ, δηλαδη με τους κυριαρχους του σκοτεινου τουτου κοσμου, τα πονηρα πνευματα που βρισκονται μεταξυ Ουρανου, και Γης(εμενα το μυαλο μου παει στην ΣΕΛΗΝΗ, κατοικια του ΓΙΑΧΒΕ, και του ΚΡΟΝΟΥ).
  Παμε να δουμε, ένα άλλο θεμα, μια παραμετρο, που θα δουμε, ότι είναι ΚΟΙΝΗ, σε πολλες θρησκειες. ΒΑΒΕΛ, ΒΑΒΥΛΩΝΑ, ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ(ΑΓΓΛΙΣΤΙ  BABBLE).
  Αναρωτηθηκε ποτε κανεις, γιατι αποκαλειται ο Πυργος ΒΑΒΕΛ(BABBLE);
  Το ρημα  babble, σημαινει 1. Ακατασχετη φλυαρια, 2μιλω γρηγορα, χωρις καθαρη αρθρωση, με αποτελεσμα, να μη γινομαι αντιληπτος(φλυαρω, κελαρυζω-αναρθρα), δηλδ  Babylon  από το babble on!!!!!
  Κατά ΜΑΤΘΑΙΟΝ 6:7 Όταν προσευχεστε, να μην φλυαρειτε, όπως οι Ειδωλολατρες, που νομιζουν, ότι με την πολυλογια τους, θα εισακουσθουν.   Σημερα, πως προσευχονται οι Ειδωλολατρες; Πως μπορουμε να ειμαστε σιγουροι, το  ΒΑΒΕΛ, προερχεται από τους ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΕΣ; Παρακολουθειστε, και ακουστε, προσευχες, με αυτόν τον τροπο, δλδ, το μονοτονο συνεχες μουρμουρητο, χωρις λογικο νοημα. Ινδια, Βουδιστικος Ναος(ακουγεται αυτό ακριβως, και υπαρχει εικονα), ακολουθει άλλος Βουδιστικος Ναος, με παρομοια προσευχη, και μετα Καθολικος Ναος, και παρατιθεται ΟΛΗ Η ΠΡΟΣΕΥΧΗ. Η προσευχη γινεται γρηγορα, και σχεδον ακαταληπτα. Μετα παμε σε Μαγικες τελετες, οπου επαναλαμβανονται τα ονοματα  ΙΣΙΣ, ΑΣΤΑΡΤΗ, ΝΤΙΑΝΑ, ΕΚΑΤΗ, ΔΗΜΗΤΡΑ, ΚΑΛΙ,ΙΝΑΝΑ, ασταματητα. Μετα σειρα εχει, ενας Ισλαμικος Ναος. Αναφερεται στις Πεντε ημερησιες προσευχες, και λεει ότι εχουν και ένα ΚΟΜΠΟΣΧΟΙΝΙ, να τους βοηθαει να μετρανε, ποσες επαναληψεις κανουν. Το βιντεο επιβεβαιωνει. Μετα παμε σε Ρωμαιοκαθολικη εκκλησια, παλι με Κομπσχοινια, και δειχνει Ινδουιστες, και ισλαμιστες, Βουδιστες, και τελετες Μαυρης Μαγειας, ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΚΟΜΠΟΣΧΟΙΝΙΑ (για να ξερουν, ποσες επαναληψεις κανουν). Παμε παλι στον ΜΑΤΘΑΙΟ 6:7  Όταν προσευχεσθε, μην επαναλαμβανεται ακαταληπτα συνεχως(BABBLE), όπως κανουν στις ΑΛΛΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, επιδη νομιζουν, ότι θα εισακουσθουν με τις συνεχεις επαναληψεις. Ωραια, τωρα μας πεισατε. Απο την μια, κανετε αυτο ακριβως, βαζετε τους πιστους να μπουρδολογουν, και απο την αλλη, μια προτροπη, στο κατα Ματθαιον, να το αποφευγουν. Και να σκεφθει κανεις, οτι ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΩΝ ΓΡΑΦΩΝ, ΗΤΑΝ ΜΕΧΡΙ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΑΚΑΤΑΛΗΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Ποιος τελικα μπορει να μας πει, ΤΙ ΣΚΟΠΟ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ, ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΜΟΝΟΤΟΝΕΣ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ;;;;
  Ενας πανεξυπνος ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΗΣ, θα ελεγε: Καμμια προπαγανδιστικη Τακτικη, δεν θα εχει επιτυχια, εκτος αν, μια βασικη αρχη, δεν είναι συνεχως στο μυαλο μας: Πρεπει να περιοριστεις σε λιγα σημεια, ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΕΠΑΝΑΛΑΒΕΙΣ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ…..
  Μια άλλη ΑΡΧΗ, είναι αυτή του ΓΚΑΙΜΠΕΛΣ. Αν πεις ένα μεγαλο ψεμα, και συνεχισεις να το επαναλαμβανεις, ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ, ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΑ. Ολοι γνωριζουμε, ποιος ηταν ο Κυριος Γκαιμπελς. Η δικη του Θεωρια, εφαρμοστηκε, και εφερε στις εκλογες του 1932 τον ΧΙΤΛΕΡ στο κεντρο της ΣΚΗΝΗΣ. Ο ΧΙΤΛΕΡ, και το Γ ΡΑΙΧ, ηταν βαθεια μεσα στον ΜΥΣΤΙΚΙΣΜΟ, δες τους Δασκαλους του Χιτλερ ΧΑΟΥΣΧΟΦΕΡ, ΛΙΝΚΟΛΝ ΦΟΝ ΤΕΜΠΙΤΣ, κλπ.
  Αυτή η τεχνικη, της ΜΟΝΟΤΟΝΗΣ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΚΑΤΑΛΗΠΤΗΣ ΠΡΟΣΕΥΧΗΣ, ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΧΑΙΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΣΑΝ ΕΝΑΣ ΤΡΟΠΟΣ ΕΛΕΧΓΟΥ  ΚΑΙ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗΣ ΤΩΝ ΜΑΖΩΝ. Ελεγχος του νου και πειθω, των Μαζων.
  Άλλη μια επαναληψη, του ότι, ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΣΤΕΙ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ, ΚΑΙ ΕΞΑΠΑΤΗΘΗΚΑΜΕ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ(ΔΙΑΦΩΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;).
  Παμε τωρα, να δουμε ένα θεμα που ΚΑΙΕΙ.
 ΙΕΡΕΜΙΑΣ 7:18 Τα παιδια μαζευουν ξυλα,οι Πατεραδς αναβουν τη φωτια, οι Γυναικες ζυμωνουν το ζυμαρι, και φτιαχνουνε γλυκισματα, για την Βασιλισσα του Ουρανου. Σπονδες προσφερουν σ’ αλλους Θεους, για να κανουν εμενα να πονεσω…..
 ΚΡΙΤΑΙ 2:13  Εγκατελειψαν τον Κυριο, και λατρεψαν τον ΒΑΑΛ, και την ΑΣΤΑΡΤΗ…….
  ΒΡΕΤΑΝΙΚΗ ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ(Encyclopedia Britanica).  ΑΣΤΑΡΤΗ/ΑΣΤΟΡΕΘ, είναι η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ(QUEEN OF HEAVEN), στην οποια οι ΧΑΝΑΑΝΙΤΕΣ εκαψαν  Λιβανι/Θυμιαμα, και εκαναν Σπονδες.
  Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ, εχει παρει πολλα ονοματα, από τους διαφορους Πολιτισμους/Θρησκειες. Είναι γνωστη σαν ΑΣΤΑΡΤΗ από τους Φοινικες, ΙΣΤΑΡ από τους ΑΚΚΑΔΙΟΥΣ, ΙΝΑΝΝΑ από τους ΣΟΥΜΕΡΙΟΥΣ, ΝΤΙΑΝΑ από τους ΡΩΜΑΙΟΥΣ, ΚΟΥΑΝ ΓΙΝ/ΚΑΝΝΟΝ(QUAN YIN/KANNON), στην Απω Ανατολη,ΑΡΤΕΜΙΣ/ΚΥΒΕΛΗ από τους ΕΛΛΗΝΕΣ.
 Μετα δειχνει μια φωτογραφια(όχι και πολύ καθαρη, δηλαδη θελει να την προσεξει καποιος για να δει τη Ασταρτη), από ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΤΗΣ ΒΟΣΤΩΝΗΣ, και συνεχιζει:
  Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ , είναι κοινα γνωστη, σαν ΘΕΑ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ, και αναπαρισταται με την ΗΜΙΣΕΛΗΝΟ σαν ΣΗΜΑ. Προσεξτε την Ημισεληνο, που φαινεται σε ολες τις απεικονισεις, σε ολους τους Πολιτισμους/Θρησκειες.
 Περνουν από την οθονη, οι:  Ασταρτη/Αστορεθ(Φοινικες), Αρτεμις(Ελλαδα),Αναχιτα(Περσια),Σιν(Βαβυλωνια),Εκατη(την αναφερει Τουρκαλα, είναι των Τρωων),Ντιανα(Ρωμη), Κουαν Γιν/Καννον(Απω Ανατολη), και εχουν ΟΛΕΣ ΤΗΝ ΗΜΙΣΕΛΗΝΟ.
   Σημερα, ποια αναγνωριζουμε σαν ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ, η ΘΕΑ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ;
  Παρατηρειστε με προσοχη, και δειτε την ΗΜΙΣΕΛΗΝΟ, σε ολες της τις απεικονισεις, και τα αγαλματα. Περνανε από την οθονη, εικονες της Παναγιας, σε διαφορες απεικονισεις, και σε ολες, υπαρχει η ΗΜΙΣΕΛΗΝΟΣ!!!!!!! Και αναρωτιεται ο ανθρωπος ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΜΑΡΙΑ;;;
ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΗΜΙΣΕΛΗΝΟΣ, ΚΑΙ ΕΝΑ ΦΙΔΙ, ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΕΙΣ; ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΔΡΑΚΟΝΤΑΣ ΣΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΗΣ; Ακολουθει εικονα, με Δρακοντα. Γινονται συγκρισεις με ΑΣΤΑΡΤΗ, και ΚΟΥΑΝ ΓΙΝ( Ημισεληνος-φιδι, στην πρωτη, Ημισεληνος-Δρακοντας στην δευτερη).
  Τι στην ευχη θελει η Ασταρτη, σε Ρωμαιοκαθολικη Εκκλησια; Γιατι οι Καθολικοι, αποκαλουν την Μαρια, ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ. Καμμια τετοια αναφορα δεν υπαρχει στην Βιβλο. Μονο η Ασταρτη/Αστορεθ αναφερεται. Ειστε σιγουροι, ότι αυτή η εικονα είναι της Μαριας; Είναι αυτό αλο ένα ψεμα, και μια πλανη, για να γινει Πλυση Εγκεφαλου στους ανυποπτους, και να παραπλανηθει ο Χριστιανισμος, ώστε να συνεχιστει η λατρεια της Ασταρτης/Αστορεθ, ΒΑΣΙΛΙΣΣΑΣ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ/ΘΕΑΣ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ;
  Οι Ειδωλολατρες Ταγοι, το εκαναν μια φορα, βαζοντας το ονομα του Θεου(Χριστου), στην φωτογραφια του Κρονου. Τωρα το κανουν δευτερη φορα, βαζοντας το ονομα της Μαριας στην φωτογραφια της Ασταρτης/Αστορεθ. Ειστε σιγουροι, ότι δεν εξαπατηθηκατε;;;;
 Υστερα δειχνει ένα αγαλμα της Μαριας(υποτιθεται, με τα σημαδια της Ασταρτης), μπροστα υπαρχουν ανδρες και γυναικες γονατιστοι, και ρωταει: Σε ποια σκυβετε και προσκυνατε;
  Η Θεα της Σεληνης  Ντιανα(Αρεμις/Ισταρ/Κυβελη/Ψευτομαρια, κλπ), είναι επισης γνωστη σαν: ΛΟΥΝΑ, ΣΕΛΗΝΗ, ΛΟΥΣΙΦΕΡΑ, Γιατι το ονομα ΛΟΥΣΙΦΕΡΑ;;;;
  Δειχνει ένα αγαλμα της Αρτεμιδος, και αναφερεται στην χειρονομια σαν  MANO CORNUTO, δηλδ ΧΕΡΙ ΚΕΡΑΤΑΔΙΚΟ, Και γινεται  εκτεινοντας τον Δεικτη, και τον Μικρο, και κρατωντας τα δυο μεσαια, και ενωνοντας μαζι τους τον Αντιχειρα. Υστερα δειχνει ένα αρχαιο ευρημα, που δειχνει αυτή την χειρονομια, γνωστη σαν   ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΛΟΥΣΙΦΕΡΑ(sigil of Lucifera).
(mano cornuto amulet, ancient Italic origin) Στη Ασια, αυτή η χειρονομια είναι γνωστη σαν: KARANA, TARJANI,και FUNNU-IN στα Ιαπωνικα. Μπορουμε να το δουμε αυτό, στην Ασιατικη Θεα της Σεληνης, KANNON- QUAN YIN. Ακολουθουν δυο αγαλματιδια της Ασιατικης Θεας της Σεληνης, που κανει την χειρονομια αυτή, και με τα δυο χερια.  Λεει επισης, ότι το ιδιο πραγμα μπορουμε να το δουμε, στην Θεα της Σεληνης της Μαγειας. Ακολουθει μια εικονα της Θεας της Σεληνης της Μαγειας, με την ιδια Χειρονομια.
  Αφου λοιπον, αυτή η χειρονομια, είναι κοινα γνωστη σημερα, σαν ΣΗΜΑΔΙ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ, ας δουμε, τι κρυβεται, πισω από το  ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΛΟΥΣΙΦΕΡΑ(SIGIL OF LUCIFERA).
  Δειχνει παλι, το αρχαιο Ιταλικο χερι, με την χειρονομια, και αμεσως μετα, και πανω στο χερι, βγαινει το ΣΗΜΑ ΤΟΥ ΤΡΑΓΟΥ ΤΟΥ ΜΕΝΤΕΣ(GOAT OF MENDES), δηλδ του Σατανα, και συνεχιζει: Αυτή η χειρονομια, ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΤΟ ΣΗΜΑ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ(ΤΡΑΓΟΥ ΤΟΥ ΜΕΝΤΕΣ). Μπορουμε να δουμε επισης, μια αποδειξη αυτου του γεγονοτος, στο αγαλμα της Θεας Αρτεμιδος, της Εφεσου. Μας λεει ότι η φωτογραφια που ακολουθει, είναι από το αρχαιολογικο Μουσειο ΣΕΛΤΣΟΥΚ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ, και ακολουθει μια φωτογραφια του αγαλματος, και κατω από το στηθος της Θεας, βλεπουμε την αναπαρασταση του ΤΡΑΓΟΥ, και συνεχιζει: Αυτή είναι η καταγωγη του Σατανικου Τραγου, που σημερα είναι γνωστος σαν ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΜΠΑΦΟΜΕΤ(SATANIC BAPHOMET), αυτό που είναι χαραγμενο κατω από το στηθος της Θεας ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ ΤΗΣ ΕΦΕΣΙΟΥ. Στη συνεχεια δειχνει μια αναπαρασταση του ΣΑΤΑΝΑ, με ένα Πενταγραμμο στο μετωπο, και σημειωνει:
Αυτό το Πενταγραμμο που ονομαζεται ΑΣΤΕΡΙ(STAR), από την ΑΚΚΑΔΙΚΗ παραλλαγη της Θεας της Σελληνης, την ΙΣΤΑΡ(ISTAR). Από εδώ προερχεται η λεξη STAR- ΑΣΤΕΡΙ. Η Φοινικικη παραλλαγη της Θεας της Σεληνης είναι η ΑΣΤΑΡΤΗ. Αυτή είναι, το ΚΥΡΙΟ ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΘΕΑΣ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ, σε ολους του Πολιτισμους, σε ολες τις Θρησκειες.
  Σημερα, η πραγματικη σημασια, εχει χαθει, εδώ και χιλιετιες.  Το ΠΕΝΤΑΓΡΑΜΜΟ, λεγεται Αστερι, όχι επειδη αναπαριστα τα αστερια στον Ουρανο, αλλα από την ΙΣΤΑΡ/ ΑΣΤΑΡΤΗ, Θεα της Σεληνης. Ένα τυπικο αστερι στον Ουρανο, είναι μια Σφαιρα, από πυρινο Πλασμα.
  Εχουμε ηδη δει, ότι η Ημισεληνος, είναι Συμβολο της Θεας της Σεληνης, και επισης, το Πενταγραμμο, η Αστερι, είναι επισης Συμβολο της Θεας της Σεληνης. Ας ριξουμε λοιπον μια ματια. Δειχνει πρωτα ένα Αστερι(το Πενταγραμμο) διπλα στα ονοματα ΙΣΤΑΡ/ΑΣΤΑΡΤΗ, μετα την Θεα της Σεληνης της Μαγειας, διπλα στην Ημισεληνο, και μετα δειχνει την Ημισεληνο και το αστερι μαζι, και αναρωτιεται,ΤΙ ΓΥΡΕΥΕΙ ΑΥΤΟ, ΣΤΟ ΙΣΛΑΜ; Μετα δειχνει ένα Τεμενος, και επανω το ΣΗΜΑ ΗΜΙΣΕΛΗΝΟΣ-ΠΕΝΤΑΓΡΑΜΜΟ. Δειχνει μερικους Μουσουλμανικους Ναους, με το εν λογω Συμβολο, ΕΜΦΑΝΕΣΤΑΤΟ, και μετα μια Γυναικεια παρασταση, με το ΠΕΝΤΑΓΡΑΜΜΟ, και στις κορυφες, καποιες λεξεις συμβολισμους(ΠΝΕΥΜΑ,ΓΗ, ΦΩΤΙΑ, κλπ). Στο Ισλαμ, η Παρασκευη, είναι η πιο Ιερη μερα της Εβδομαδος. Η προσευχη της Παρασκευης(Salat al-juma) είναι η πλεον τελετουργικη Προσευχη, Επιβεβλημενη από το Κορανι, και ετσι πρεπει να αντιμετωπιζεται. Αλλα, γιατι ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ;;  Παρασκευη FRIDAY, ελκει το ονομα της, από την FREYJA, την Σκανδιναυικη παραλλαγη, της Θεας της Σεληνης(παλι αυτή). Κατ’ αλλους από την FRIGG, Την Νορβηγικη εκδοχη της Θεας της Σεληνης(όλα γυρω από την Αρτεμη, και τις παραλλαγες της). Ας δουμε λοιπον,  FEYJAS DAY/ FRIGGS DAY = FRIDAY  ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ. Η Παρασκευη συμβολιζει/εται με τον Πλανητη Αφροδιτη. Η ΑΚΚΑΔΙΚΗ εκδοχη της Θεας της Σεληνης, σε μεγαλλιτερο βαθμο, είναι Αστρικη Θεοτητα, συνδεδεμενη με τον Πλανητη Αφροδιτη(Βρετανικη Εγκυκλοπαιδεια). Η Αφροδιτη αναπαρισταται, με το Πενταγραμμο Αστερι της ΙΣΤΑΡ, η οποια επισης αναπαρισταται με την Ημισεληνο. Οι Μουσουλμανοι θεωρουν την Παρασκευη, σαν την σπουδαιοτερη ημερα ΑΦΟΣΙΩΣΗΣ της Εβδομαδος.
  Οι Πεντε Κολωνες του Ισλαμ, τα Πεντε Στοιχεια της Μαγειας, οι πεντε κορυφες του Πενταγραμμου(Αστεριου); Είναι όλα αυτά απλα μια ΣΥΜΠΤΩΣΗ; Γιατι τοσες Ομοιοτητες; Είναι πραγματι αυτό, το οποιο ΠΡΟΣΚΥΝΑΤΕ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ; Στην συνεχεια, δειχνει μια εικονα της Μαριας, με εμφανη την Ημισεληνο, και την Χειρονομια, και αμεσως μετα, την Θεα της Σεληνης της Μαγειας(είναι οντως ένα ερωτημα για ΟΛΟΥΣ).
  Μετα, ποιος είναι ο ΑΛΑΧ; Στην Αρχαια Αραβια, ο Ηλιακος Θεος ηταν Γυναικα, και ο Σεληνιακος Ανδρας. Όπως εχει τονισθει από πολλους μελετητες, μεταξυ των οποιων ο  GILLUAME( μαλλον προκειται για τον ΓΚΙΓΙΟΜ - GILLAUME, και εχει κανει λαθος αναστρεφοντας τα γραμματα U και A), Ο Θεος της Σεληνης, ειχε πολλα ονοματα, ένα από τα οποια ηταν ΑΛΑΧ.
 Το ονομα ΑΛΑΧ, ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΝ ΣΑΝ Προσωπικο ονομα του Θεου της Σεληνης, επιπροσθετως, με οσους αλλους τιτλους του δινοταν( Robert Morey, the Islamic invasion- Η ΙΣΛΑΜΙΚΗ ΕΠΕΛΑΣΗ- Eugene, Oregon, Harvest House Publishers,1977, pp.50-51, Βαζω τα ονοματα στα Αγγλικα, διοτι αγνοω το βιβλιο, και απλα μετεφρασα τον τιτλο).
  ΑΛΑΧ λοιπον, ο Θεος της Σεληνης;;; Μα ο ΑΛΑΧ είναι ανδρας, όχι γυναικα! Οπωσδηποτε, υπαρχει κατι, που πρεπει να πουμε, για την κρυμενη φυση αυτης της ΘΕΑΣ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ. Από την ΒΙΚΙΠΑΙΔΕΙΑ, μαθαινουμε ότι, οι Θεοτητες της Σεληνης, μπορει να είναι ΑΝΔΡΕΣ και ΓΥΝΑΙΚΕΣ. Η ΙΝΑΝΝΑ, Θεα της Σεληνης των Σουμεριων, ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΤΑΙ ΜΕ  ΑΜΦΟΤΕΡΑ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ. Εμφανιζεται να λεει: ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ, ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΝΕΑΡΟΣ ΕΥΓΕΝΗΣ ΑΝΔΡΑΣ.( Το Ασσυριακο λεξικο, του Ανατολικου Ινστιτουτου του Σικαγο, Τομος Μ/2, ΣΕΛ. 306). Η ΙΣΤΑΡ, αλλαζει την δεξια πλευρα(Αρσενικο), σε αριστερη πλευρα(Θηλικο). Αλλαζει την Θηλικη πλευρα σε Αρσενικη πλευρα, αλλαζει από Αντρας, σε Γυναικα. SJOBERG, A.W. , In-nin-sa-gur-ra: ΕΝΑΣ ΥΜΝΟΣ ΣΤΗΝ ΘΕΑ ΙΝΑΝΝΑ, Zeitschrift fur Assyriologie 65, No 2(1965) Το ονομα του συγγραφεα, και τον κωδικο τιτλο του βιβλιου, όπως και την γενικη θεματολογια, τα εγραψα στην Γλωσσα τους. Η ΚΟΥΑΝ ΓΙΝ, Βουδιστικη εκδοχη της Θεας της Σεληνης, αναφερεται σαν Ανδρας, σαν Γυναικα, και από καποιες σχολες, σαν Ανδρας και Γυναικα μαζι, με εναλλαγες. Ακολουθουν  απεικονισεις της ΚΟΥΑΝ ΓΙΝ και  σαν Γυναικα, και σαν Αντρας. Μετα εμφανιζεται ο Θεος του Ινδουισμου ΣΙΒΑ, σαν Ανδρας, σαν Γυναικα, και μαζι σαν ΑΝΔΡΟΓΥΝΟΣ, ενώ σε ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΕΙΣ, ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΓΝΩΣΤΗ ΧΕΙΡΟΝΟΜΑ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΘΕΑΣ ΤΗΣ ΣΕΛΗΗΣ.
 Μαζευοντας όλα τα μεχρι τωρα δεδομενα, βλεπουμε ότι, η Θεα της Σεληης, εχει και τα δυο χαρακτηριστικα , και του Ανδρα, και της Γυναικας. Η ΘΕΑ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ, η αν προτιματε Ο ΘΕΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ, ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΡΜΑΦΡΟΔΕΙΤΗ ΘΕΟΤΗΤΑ. Δεν εχει δηλαδη σημασια πως απεικονιζεται, απλα πρεπει να ξερουμε, ότι εχουμε να κανουμε με ΕΡΜΑΦΡΟΔΕΙΤΗ ΘΕΟΤΗΤΑ(BISEXUAL DEITY).
  Εχοντας κατανοησει αυτό, μπορουμε να καταλαβουμε , γιατι η Θεα ΑΡΤΕΜΙΣ/ΚΥΒΕΛΗ, εχει τετοια  ΑΡΣΕΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΓΝΩΡΙΣΜΑΤΑ. Στη συνεχεια, μετα από μια προειδοποιηση προς γονεις, ότι ερχεται ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΕΙΚΟΝΑ, δειχνει την Θεα ΑΡΤΕΜΗ, να σηκωνει το φουστανι, και από κατω φαινεται ένα κανονικο Ανδρικο Πεος!!! Και αναρωτιεται, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΛΑΤΡΕΥΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ;;;
  Πραξεις Αποστολων 19:27  …. Η μεγαλη ΘΕΑ ΑΡΤΕΜΙΣ… ΠΟΥ ΛΑΤΡΕΥΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΣΙΑ, ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.
  Στην ΜΑΓΕΙΑ, ο Θεος, είναι ότι και ο Ανθρωπος. Αρσενικο/Θηλικο- Ερμαφροδειτο. Πραγματι, όλα τα χαρακτηριστικα αυτης της Θεας/ αυτου του Θεου της Σεληνης, είναι ενσωματωμενα, σε αυτό το Ειδωλο του Σατανικου Τραγου ΤΟΝ ΜΠΑΦΟΜΕΤ(BAPHOMET) Ολες οι Θρησκειες του κοσμου, δειχνουν κατευθειαν σε ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ. Μετα δειχνει το συγκεκριμενο Σατανικο Κτηνος, και τονιζει: Την Ημισεληνο, το Αστερι, και την Ερμαφροδειτη φυση του, που είναι ταυτοχρονα, χαρακτηριστικα της ΘΕΑΣ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ.
  Τελικα ποιος/ποια είναι αυτή/αυτος, ΘΕΑ/ΘΕΟΣ  ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ; ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥ/ΤΗΣ ΟΝΟΜΑ;;;
  Πραξη Αποστολων 19:35… Η πολη της Εφεσου, κατεχει τον Ναο της Μεγαλης ΑΡΤΕΜΗΣ, και το αγαλμα της, που το ερριξε ο Διας από τον Ουρανο.
  Κατά ΛΟΥΚΑΝ 10:18 Και ο Ιησους τους ειπε: Εγω εχω δει τον Σατανα,να πεφτει από τον Ουρανο, σαν αστραπη.
  Αποκαλυψη 12:9  Ο Μεγαλος Δρακος, ο οφιις ο αρχαιος, που λεγεται Διαβολος, και Σατανας, και παραπλανα ολη την Οικουμενη, ΡΙΧΤΗΚΕ ΚΑΤΩ ΣΤΗΝ ΓΗ.
  ΠΟΙΟΣ ΕΠΕΣΕ ΣΤΗΝ ΓΗ, ΠΟΙΟΣ ΕΠΕΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ, ΠΟΙΟΣ ΕΚΤΟΞΕΥΤΗΚΕ-ΕΞΑΚΟΝΤΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗ ΓΗ;;;;;
  Τελικα η ΘΕΑ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ ΑΡΕΜΙΣ, είναι ο ΣΑΤΑΝΑΣ ΑΥΤΟΠΡΟΣΩΠΩΣ. Αυτή που παραπλανησε ολο τον κοσμο. ΤΟ ΦΙΔΙ, Ο ΔΡΑΚΟΣ, Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ, που ΕΚΤΟΞΕΥΤΗΚΕ ΚΑΤΩ ΣΤΗ ΓΗ. Κάθε ειδος Ειδωλολατρειας, χαραγμενες Εικονες, Απεικονισεις, Συμβολισμοι, σε ολους τους Θρησκευτικους Οργανισμους, χρησιμοποιουνται για ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ με πολύ ΛΕΠΤΟ-ΠΟΝΗΡΟ ΤΡΟΠΟ, για να παρασυρει στην ΛΑΤΡΕΙΑ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ, ο οποιος ΕΞΑΠΑΤΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. Δεν εχει σημασια αν εξαπατηθηκες, αφου σκυβεις μπροστα του, και τον λατρευεις, ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΟ, ΣΕ ΧΑΡΑΓΜΕΝΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ.
  Η Αρτεμις/Σατανας, σκεφτεται:  Αποκαλυψη  18:7  Εγω καθομαι θρονιασμενη εδώ σαν Βασιλισσα, Χηρα δεν ειμαι, και πενθος δεν θα με βρει.
  Αποκαλυψη 17:5  Πανω στο μετωπο της ηταν γραμμενο ένα μυστηριωδες ονομα: ΒΑΒΥΛΩΝΑ Η ΜΕΓΑΛΗ, Η ΜΑΝΑ ΤΩΝ ΠΟΡΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΒΔΕΛΥΓΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΓΗΣ.
  Μετα παρουσιαζεται ένα Βιντεο παρμενο στην KANAZAWA της Ιαπωνιας. Δειχνει τον Χριστο και στα ποδια του, είναι ένα μεγαλο ΠΕΝΤΑΓΡΑΜΜΟ, το κατ’ εξοχην Σατανικο συμβολο. Μετα κανει συγκριση, και παραβολη, με τα συμβολα της Λουσιφερα, και αναρωτιεται: Αν αυτή η χειρονομια Συμβολο της Λουσιφερα, είναι το σημα της Θηλικης πλευρας του Σατανα, τοτε ποιο είναι το συμβολο της Αρσενικης πλευρας του;
  Ακολουθει μια επαναληψη εικονων που εχουμε δει, κυριως των Σατανικων απεικονισεων και συμβολων, και τελικα φαινεται ότι το ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΛΟΥΣΙΦΕΡΑ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΟΥΣΙΦΕΡ.
   Παμε τωρα στο ΦΩΤΟΣΤΕΦΑΝΟ. Περνουν από την οθονη, απεικονισεις, αυτου που μας λενε ότι είναι ο Χριστος, δηλαδη του Κρονου  με αυτό που εμεις ξερουμε(γιατι ετσι μας ειπαν) ΦΩΤΟΣΤΕΦΑΝΟ), το οποιο τελικα είναι η ΑΝΑΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΔΑΚΤΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΡΟΝΟΥ, άλλο ένα χαρακτηριστικο του Κρονου δηλαδη, που τον εχουμε ηδη δει με τα ονοματα ΣΑΤΟΥΡΝΟΥΣ(ΛΑΤΙΝ), ΣΑΤΑΡΝΑ(ΙΡΛΑΝΔ), ΣΑΤΑΝ(ΑΝΓΓΛΟΣΑΞΩΝΙΚΟ), ΙΣΑΤΕΝΙ(ΑΦΡΙΚ.), και αρκετα αλλα. Εμφανιζεται στην οθονη μια απεικονιση του, και μετα βγαινει ένα μηνυμα: ΜΗΝ ΣΑΣ ΑΠΑΤΑ Η ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΗΣΟΥΣ.
  Και συνεχιζει: ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΣΑΣ, ΔΥΣΚΟΛΕΥΕΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΕΤΕ,ΕΙΣΤΕ ΘΥΜΩΜΕΝΟΙ, ΑΙΣΘΑΝΕΣΤΕ ΠΡΟΣΒΕΒΛΗΜΕΝΟΙ, ΚΑΙ ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΟΙ.
  Εδώ αρχιζει ενας πολεμος, αναμεσα στην λογικη, και στην αρνηση του Απατημενου μυαλου, να δεχθει ότι ΕΞΑΠΑΤΗΘΗΚΕ, και δημιουργουνται εντονα συναισθηματα, τα οποια τεινουν να υπερκερασουν την λογικη. Πολλες φορες, και για ένα διαστημα, ενας ΕΞΑΠΑΤΗΜΕΝΟΣ, παραμενει, σαν ναρκωμενος, στην περιοχη της ΑΠΑΤΗΣ, σαν αυτοαμυνα, λογω της κακως εννοουμενης ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ, που δεν μας επιτρεπει να δεχθουμε ότι ΑΠΛΑ,ΜΑΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΑΝ, ΔΙΟΤΙ ΔΟΥΛΕΨΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΠΙ ΑΙΩΝΕΣ. ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΑΝ ΟΛΟΥΣ. ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΟΛΟΥΣ, ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ. Αυτό είναι που μας εμποδιζει να δουμε την αληθεια.
  ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΣΑΝ ΧΡΙΣΤΟ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΣ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΡΟΝΟ, ΤΟΝ ΣΑΤΟΥΡΝΟΥΣ, ΣΑΤΑΡΝ, ΣΑΤΑΝ ΙΣΑΤΕΝΙ. ΕΧΟΥΜΕ ΕΞΑΠΑΤΗΘΕΙ, ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΕΙ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ, ΜΑΛΙΣΤΑ, ΟΠΩΣ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ. ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΣΚΟΠΟ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ ΤΩΝ ΜΑΖΩΝ, ΚΑΙ ΜΑΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΣΑΝ ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ, ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
   Τελειωνοντας: Το διαστημικο Λεωφορειο VOYAGER, ΤΟ 1980, μας εστειλε φωτογραφιες, του Βορειου Πολου του Κρονου, με το ΕΞΑΓΡΑΜΜΟ, ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΝΤΑΓΡΑΜΜΟ, τα οποια  είναι ΣΥΜΒΟΛΑ, ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ, ΚΑΙ ΠΑΡΑΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ. ΔΗΛΑΔΗ, ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ, ΚΑΙ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗΣ, ΔΙΟΤΙ ΠΕΡΙ ΑΥΤΟΥ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ, ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ, ΤΩΝ ΑΙΡΕΣΕΩΝ, ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ(ΜΑΣΩΝΙΑ, ΝΕΑ ΤΑΞΗ, ΚΛΠ), ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΡΟΝΟ, ΣΑΤΟΥΡΝΟΥΣ, ΣΑΤΑΡΝ, ΣΑΤΑΝ, ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΟΝ ΣΑΤΑΝΑ.
  Και για να ερθουμε και στα δικα μας, ΣΑΒΙΤ ΣΑΒΑΩΘ ΚΡΟΝΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ. Να θυμηθουμε ολοι τον ΕΠΙΝΙΚΕΙΟΝ ΥΜΝΟΝ ΑΔΟΝΤΕΣ, ΑΓΙΟΣ, ΑΓΙΟΣ, ΚΥΡΙΟΣ ΣΑΒΑΩΘ, και βεβαια το ΑΛΕΛΟΥΙΑ, το οποιο προερχεται από το εβραικο ΑΛΕΛΟΥ ΓΙΑΧΒΕ, ΑΛΕΛΟΥ ΓΙΑΧ, ΚΑΙ ΑΛΕΛΟΥΙΑ, για να μη ξυπνησει το κοιμωμενο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΘΗΡΙΟ. ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΜΑΣ.

 Αποφασισα μετα απο πολλη σκεψη, να βαλω καποιες δικες μου σκεψεις, που εχω αυτη την ωρα, διοτι, εχω διαβασει και πολλα σχετικα συγγραμματα, και εχω δει το θεμα ΚΡΟΝΟΣ, απο πολλες οπτικες γωνιες. Ειναι δεδομενο, πως μετα το 9.600 Π.Χ. (ετος βυθισης της ΑΤΛΑΝΤΙΔΟΣ ΚΑΙ ΑΙΓΗΙΔΟΣ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΙΝ, και της αναποφευκτης συγκρουσης ΣΙΝ- ΔΙΟΣ, και τον τοπικο Διαστημικο Πολεμο, ο οποιος κατεληξε με την ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΦΑΕΘΩΝΤΑ, που σημερα εχουμε την ΖΩΝΗ ΤΩΝ ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΩΝ) δεν υπαρχει ΔΙΑΣ στην ΓΗ. Τον ρολο του ΔΙΟΣ, παιζει πλεον ο αλητης ο ΚΡΟΝΟΣ, ο οποιος καθιερωνει ενα ΚΑΘ' ΟΛΑ ΣΑΠΙΟ ΔΩΔΕΚΑΘΕΟ( οι Αρχαιοι Ελληνες ελεγαν ΘΕΟ ΤΟΝ ΠΑΝΑ, Η ΦΑΝΗ. Οι υπολοιποι ησαν ΘΕΟΝΤΕΣ, μην τρωτε παραμυθι), με σκοπο να αντικατασταθει, απο τον τρυφερο Χριστουλη, με τους Δωδεκα Μαθητες, και τελικα να βαλει την φωτογραφια του, στην θεση του Χριστου. ΣΑΤΑΝΙΚΟ-ΣΑΤΟΥΡΝΙΚΟ, σχεδιο, για πληρη ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΟ-ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ ολου του Πλανητη. Οσοι ξεφευγουν απο την μια Θρησκεια, πανε στην αλλη. Και οσοι δεν θελουν Θρησκειες, εχουμε Αιρεσεις, και Οργανωσεις(Μασωνια), και παραρτηματα(δειτε τελευταια τους ΠΕΝΤΗΚΟΤΙΑΝΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΝΕΟΔΩΔΕΚΑΘΕΙΣΤΕΣ, ΤΟΥΣ ΣΟΥΦΙΣΤΕΣ, και τους λοιπους Κωλοτρυπιδιστες). ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΞΕΦΕΥΓΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!!!!!!!!!!!
  Εχοντας ετσι, συνειδητοποιησει καλα, τον ΑΤΙΜΟ, ΠΡΟΣΤΥΧΟ, ΚΑΙ ΚΤΗΝΩΔΗ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ, αποφασισα να κανω αυτο εδω που διαβασατε, με τον κινδυνο να παρεξηγηθω, με οτι αυτο συνεπαγεται, μονο για να δειξω τον ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΤΟΥ ΡΟΛΟ, ελπιζοντας, να βοηθησω καποιους να απεγκλωβισθουν. Αν βοηθησα εστω ΕΝΑΝ, τοτε χαλαλι οτι ακουσα, και θα ακουσω. ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟ, ΗΛΙΑΣ ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ

  Υ.Γ. Ολες οι παραπομπες, στην Βιβλο, Πραξεις Αποστολων, Επιστολες κλπ,   στην αρχη απλα μετεφραζα, από τα Αγγλικα, στα Ελληνικα, επειδη δεν ειχα την Βιβλο στα Αρχαια Ελληνικα. Μετα αρκεστηκα, στην μεταφορα από την μεταφραση της Ελληνικης Εκκλησιας, του 1997, και παρεθεσα αυτουσια τα κειμενα, από την μεταφρασμενη Βιβλο. Αν μου ξεφυγε καποια παραπομπη, ζητω την κατανοηση σας.
  Υ.Γ. 2 Μπραβο θηρια. Φθασατε ως εδώ; Μεγαλο κουραγιο εχετε. Θα ηθελα να εχω την αποψη σας, οσοι βεβαια θελετε να την παραθεσετε. Ευχαριστω.