Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2013

Iδού ο Τούρκος Διοικητής της Ταξιαρχίας SEEBRIG στη Λάρισα (φωτό). Γιατί τον κρύβουν; Ποιά η αποστολή του;

Όπως γράψαμε  ΕΔΩ  Τούρκος Στρατιωτικός  αναλαμβάνει στις 11 Σεπτεμβρίου, καθήκοντα Διοικητή της Ταξιαρχίας SEEBRIG της Λάρισα. Ο  Τουρκικός τύπος ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ για την ”ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ” . Ο “Ελληνικος” Τύπος, ΣΙΩΠΑ, το ίδιο και το ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ!!! (το ιστολόγιο Έσχατη Γραμμή Ανασχέσεως είχε αναδείξει το θέμα από το 2010)

Ο Τουρκικός τύπος μιλά για …”διορισμό Τούρκου Διοικητή στο ΝΑΤΟικό Στρατηγείο της Λάρισας”,  (από τις ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ τι Συμβαίνει)  και αναμιγνύει τη νέα Δομή του ΝΑΤΟ!

(Τα Ελληνικά ιστολόγια χρησιμοποιούν μία ΕΦΗΣΥΧΑΣΤΙΚΗ, ΚΑΤΑΠΡΑΥΝΤΙΚΗ ΦΡΑΣΕΟΛΟΓΙΑ ότι οι Τούρκοι “Υπερβάλλουν” και “Φουσκώνουν” τα πράγματα. Μιά ζωή εφησυχασμός και ΥΠΝΗΛΙΑ στα Εθνικά θέματα… Δείτε τη φρασεολογία του ONALERT ΕΔΩ… “Το παραφούσκωμα των Τούρκων”  … Ποιό παραφούσκωμα, αλήθεια λένε! Τι δεν καταλαβαίνετε κύριοι;;;;  Η Ταξιαρχία αυτή ΕΙΝΑΙ το ΣΤΡΑΤΗΓΕΙΟ του ΝΑΤΟ στη Λάρισα.  Όπως ήταν και στην Καμπούλ του Αφγανιστάν το 2006…)

Η Haberturk με τον τίτλο: «Διορίστηκε Διοικητής στο στρατηγείο του ΝΑΤΟ», γράφει ότι “στο πλαίσιο των εργασιών για το Ανώτατο Στρατιωτικό Συμβούλιο για πρώτη φορά ανατέθηκαν καθήκοντα σε Τούρκο στρατηγό. Το Ανώτατο Στρατιωτικό Συμβούλιο, στο πλαίσιο της νέας αναδόμησης δυνάμεων του ΝΑΤΟ διόρισε τον επιτελικό συνταγματάρχη, Χακάν Εσέρ, τον οποίο προήγαγε σε Ταξίαρχο στην Διοίκηση του στρατηγείου στη Λάρισα”.

Στο ίδιο θέμα αναφέρεται η Cumhuriyet στην πρώτη σελίδα τονίζοντας ότι “μετά από 100 χρόνια, για πρώτη φορά, ένας Τούρκος στρατηγός θα ασκήσει καθήκοντα στην Ελλάδα! Ο ταξίαρχος Εσέρ Χακάν, διορίστηκε στην Διοίκηση της Ταξιαρχίας Νοτιοανατολικής Ευρώπης στη Λάρισα.”

Ιδού λοιπόν ο νέος Τούρκος Διοικητής  Hakan Eser που εικονίζεται στις κάτωθι φωτογραφίες (δεξιά).


Ο Τούρκος Διοικητής, HAKAN ESER (δεξιά).

Πηγή φωτογραφιών, το ιστολόγιο της PSOTC:

psotc.org/index.php?option=com_content&task=view&id=600&Itemid=9      (ο σύνδεσμος είναι ανενεργός, θα πρέπει να κάνετε copy-paste σε μηχανή αναζήτησης για να συνδεθείτε)

Το στιγμιότυπο είναι από  επίσκεψή του τον Οκτώβριο  του 2012  σε άλλο «ειρηνευτικό» στρατόπεδο-πάντα υπό την αιγίδα του ΝΑΤΟ-, αυτό του PSOTC (Kέντρο Εκπαίδευσης Ειρηνευτικών Επιχειρήσεων) στη Βοσνία.. Τότε έφερε το βαθμό του Συνταγματάρχη. Σήμερα φέρει το βαθμό του Ταξίαρχου. Γιατί ΤΟΝ ΚΡΥΒΟΥΝ;

Γιατί δεν υπάρχει καμία φωτογραφία του στο Διαδίκτυο;

Σήμερα, που λόγω των Μνημονίων:

- ΚΛΕΙΝΟΥΝ Στρατιωτικές Μονάδες (έκλεισε ΚΑΙ το Α’ Σώμα Στρατού-Αφύλακτη η Δυτική Ελλάδα) -  Συρρικνώνονται οι Ένοπλες Δυνάμεις.

- Ο Ελληνικός Στρατός εκπαιδεύεται για να ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕΙ  σε ρόλο «Πραιτωριανού»,  Καταστολέα Διαδηλώσεων δηλαδή, εναντίον του «Νέου Εχθρού», που είναι ο Λαός (μην τυχόν και επαναστατήσει)…

(Άνδρες της 71ης  Αερομεταφερόμενης Ταξιαρχίας στη Νέα Σάντα Κιλκίς. Μονάδα καταστολής διαδηλώσεων νατοϊκών προδιαγραφών.)

Ενώ λοιπόν  συρρικνώνουν τις Ένοπλες Δυνάμεις και τις μετατρέπουν σε Δυνάμεις Καταστολής εναντίον των Πολιτών, Ταυτόχρονα ΑΝΟΙΓΟΥΝ Πολυεθνικές Ταξιαρχίες τύπου SEEBRIG, μέσα στην Ελλάδα.

H Tαξιαρχία αυτή έχει αναλάβει «Ειρηνευτικό» έργο για την Νοτιοανατολική Ευρώπη. Και όχι μόνο… Το 2006 είχε αναλάβει την πρώτη της Αποστολή: το «ειρηνευτικό» έργο στην Καμπούλ, του Αφγανιστάν (η πρώτη της αποστολή αποφασίστηκε και υπεγράφη στην Ουάσινγκτον…. ποιά “ευρωπαική ταξιαρχία” και κουραφέξαλα;). Τι έκανε στο Αφγανιστάν; δεν ξέρουμε;

Για να πάρουμε πληροφορίες για τη δράση της SEEBRIG στο Αφγανιστάν, το 2006   χρειάστηκε να μπούμε στην ιστοσελίδα του Αλβανικού ΥΕΘΑ:

mod.gov.al/eng/index.php?option=com_content&view=article&id=1068:seebrig&catid=200&Itemid=591&showall=&limitstart=1  ( copy-paste σε μηχανή αναζήτησης για ενεργοποιηθεί ο συνδεσμος)

Οι Αλβανοί αναφέρονται στη SEEPRIG με ασύστολο γλύψιμο… ε βέβαια, τα Σιωνιστικά Αφεντικά της SEEBRIG τους έχουν στα ώπα ώπα, όπως και τους Σκοπιανούς….. Τι λέει λοιπόν το Αλβανικό ΥΕΘΑ για την αποστολή της “Ευρωπαικής Ταξιαρχίας στην Καμπούλ;

« Η Συμμετοχή της SEEBRIG στο Αφγανιστάν οργανώθηκε και κατευθύνεται στη λειτουργία της σταθερότητας και της λειτουργίας της ασφάλειας στην Καμπούλ και ως βοήθεια για την κυβέρνηση του Αφγανιστάν (GOA) μέσω της Εθνικής Δύναμης Ασφαλείας του Αφγανιστάν (ANSF) στην ενίσχυση της ασφάλειας στην περιοχή.» 

 Οι Ελληνικές Ιστοσελίδες που ασχολούνται με στρατιωτικά θέματα, ΣΙΩΠΟΥΝ … Η ιστοσελίδα της SEEBRIG σιωπά επίσης. Δεν θέλουν να γνωρίζουν οι λαοί τη δράση τους.

Ας επανέλθουμε στον Τούρκο διοικητή. Γιατί τον Κρύβουν; Γιατί δεν βγαίνουν φωτογραφίες του στο Διαδίκτυο; Τι δεν θέλουν να ξέρουμε;

Είναι ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΗΣ η προσπάθεια να κρύψουν το πρόσωπό του. Εξαφανίζουν τις ΚΟΝΤΙΝΕΣ φωτογραφίες του. Γιατί;

Τι «ειρηνευτικό έργο» έρχεται να πραγματοποιήσει ο Τούρκος Διοικητής;

 ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ  θα πεί «Ειρηνευτικό» Έργο από Τούρκο Διοικητή σε Ελληνικό ή Κυπριακό Έδαφος, φαίνεται  στο «ειρηνευτικό έργο»  του   Κεμάλ Γιαμάκ.  Είναι γνωστός ως ο Στρατιωτικός Διοικητής που εκτέλεσε τα μυστικά σχέδια της επιχείρησης της Κύπρου. ‘Άλλωστε διετέλεσε και Διοικητής των Τουρκικών Ειρηνευτικών Δυνάμεων Κύπρου. Ήταν  ο δημιουργός του συνθήματος «Μπορεί να έρθουμε ξαφνικά ένα βράδυ».

ΙΔΟΥ  τι έγινε την τελευταία φορά που είχαμε Τούρκο Διοικητή «ειρηνευτικής» Δύναμης στην ΚΥΠΡΟ: (εδώ το άρθρο)


Τα κατορθώματα του Ταγματάρχη Εσάτ Οκτάι Γιλντιράν, και του φίλου του Κεμάλ Γιαμάκ που υπήρξε ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΕΙΡΗΝΕΥΤΙΚΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ στην ΚΥΠΡΟ !!!!

Γιατί  όμως η Ταξιαρχία  SEEBRIG «μετακόμισε» στην Ελλάδα, και γιατί ΕΙΔΙΚΑ στη Λάρισα;

Την απάντηση βρίσκουμε  στην πρόσφατη συνέντευξη του Στρατηγού Αϋφαντή στο Μάκη Βραχιολίδη:

“Αφού η Θράκη, όπως σας είπα θα αποκοπεί από την Ελλάδα και θα πάει στο κράτος της Κωνσταντινούπολης, το υπόλοιπο κομμάτι της βορείου Ελλάδος θα ενταχτεί στη λεγόμενη Δημοκρατία της Κεντρικής Βαλκανικής, με πρωτεύουσα τη Θεσσαλονίκη. Πρέπει να σας θυμίσω ότι στη Θεσσαλονίκη από το 1985 δώσανε μία επέκταση πόλεως εκατοντάδων χιλιάδων στρεμμάτων. Όλες οι πόλεις πασχίζουν να πάρουν μία μικρή επέκταση σχεδίου και η Θεσσαλονίκη έχει πολύ περισσότερο απ’ όσο της χρειάζεται. Θέλετε το γιατί; Γιατί εκεί έχουν αγοράσει οι κατακτητές, οι κοσμοκράτορες. Σε αυτό λοιπόν το νέο κράτος ετοιμάζουν να φέρουν περίπου 1.000.000 νέο κόσμο….    η Ελλάδα θα συρρικνωθεί από τον Όλυμπο μέχρι την Πελοπόννησο. Τα Δωδεκάνησα μάλλον τα αφήνουν σε μας. Την Κρήτη όμως την έχουν κόψει από την Ελλάδα και την εντάσσουν στο μεγάλο Ισραήλ.”

“Αυτό το σχέδιο είναι του Εβραίου Ιωσήφ Νάζη το 1571. Εκείνος οραματίστηκε το Μεγάλο Ισραήλ που τελειώνει στη Βαγδάτη.»

“Η Ελλάδα θα συρρικνωθεί απο τον Όλυμπο και κάτω…”

36160-5

Από τα λόγια του Στρατηγού Αυφαντή, καταλαβαίνουμε ότι γι αυτό βρίσκεται η SEEBRIG στον Τύρναβο: Στον Τύρναβο θα είναι τα “Νέα Σύνορα”  της Ελλάδας προς  Βορρά….

Στο δεύτερο Οργανόγραμμα, από το ιστολόγιο της SEEBRIG :

seebrig.org/organization/seebrig-structure.html

βλέπουμε ΠΩΣ  θα γίνει η λήψη αποφάσεων στη SEEBRIG  και ΠΩΣ θα κινηθεί η Ταξιαρχία, αλλά και απο ΠΟΙΟΥΣ….. σε περίπτωση ΚΡΙΣΗΣ  μετά  το Σεπτέμβριο του 2013, όπου θα αλλάξει ο Διοικητής:

Με κόκκινο-ροδί χρώμα εικονίζεται η Ελλάδα (host country) , ενώ  με Μπλέ-Θαλασσί η Τουρκία (τι είρωνία! Κόκκινο για την Ελλάδα, πάντα έχυναν το αίμα των Ελλήνων…. Μπλέ για την Τουρκία, τη θάλασσά μας θέλουν να πάρουν, το Αιγαίο, και τον ουρανό μας!) Τελείως ανάποδα απο τα «παραδοσιακά» χρώματα των δύο χωρών… Τυχαίο; Πάνε να μας μπερδέψουν;

Σε περίπτωση κρίσης ο Τούρκος Διοικητής (μπλέ) θα συνεννοηθεί με τον Τούρκο -ίδιας Εθνικότητας…- Πολιτικό Σύμβουλο (Political Advisor) που βρίσκονται στην ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ της Ιεραρχίας. Είναι γραμένο πεντακάθαρα μέσα στο Ιστολόγιο της SEEBRIG, ότι «οι ΤΕΛΙΚΕΣ  αποφάσεις λαμβάνονται απο τον Διοικητή της Ταξιαρχίας»….

Φαναταστείτε δηλαδή τι θα γινόταν,  σε περίπτωση «πραξικοπήματος» απο τους Στρατιωτικούς Κεμαλιστές στην Τουρκία! Και ποιός θα ήταν ο Τούρκος Πολιτικός Σύμβουλος (Political Advisor) που θα ΣΥΝΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ από ΚΟΙΝΟΥ με τον Τούρκο Διοικητή….  Και τι «Απόφαση» θα λάβουν σε περίπτωση Τουρκικής Επίθεσης……

Αξίζει να σημειωθεί  (για την  περίπτωση Τουρκικής επίθεσης στην Ελλάδα )  ότι ο Δ/ντής του Μηχανικού  (Engineer), ο άνθρωπος που θα κινήσει τα ΆΡΜΑΤΑ……  είναι ΕΠΙΣΗΣ Τούρκος. (μπλε).

Οι Ελληνικές αρχές που εικονίζονται με κόκκινο, είναι σε πολύ χαμηλότερη Ιεραρχική κλίμακα στη λήψη αποφάσεων…. Θα έχει πάρει τις αποφάσεις του  ο Τούρκος Διοικητής, και μάλλον απλώς θα «ενημερώσει»   τη …Φώφη και τον Κωσταράκο…

Κατακαημένη Πατρίδα, φέρανε τους Λύκους  μέσα στο ΣΠΙΤΙ σου, να σε κατασπαράξουν και να σε διαμελίσουν! Οι Μεγάλοι Πατριώτες ΣΗΜΙΤΗΣ, ΓΑΠ (για αυτούς τους δύο ΠΡΟΔΟΤΕΣ και τη συγκεκριμένη ταξιαρχία, προσεχώς…) καθώς και οι   Κώστας Καραμανλής, Ντόρα Μητσοτάκη  και Β. Μεϊμαράκης…..

Σχόλιο: Μας εντυπωσιάζει πως ενώ στην ιστοσελίδα των Αποστράτων αξιωματικών της Λάρισας, γίνεται μία σύντομη αναφορά στο ιστορικό της Ταξιαρχίας SEEBRIG, ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΜΙΞΗ ΤΗΣ ΣΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ΤΟ 2006…

ΓΙΑΤΙ; ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΗΝ   ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ; ΕΜΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΜΑΘΟΥΜΕ;

Ε. Παπαδάκης-astikosmythos